fårö för några sommrar sen





Dom här bilderna säger tusen ord.
Det va jag och Tilda om var ute på Fårö för några sommras sen. Vi bakade en tårta och cyklade till fyren. Det var så himla mysigt där ute. Plus att vi bodde i en husvagn.


jag älskar er båda fast ni inte är på samma plats<3


vill ligga där igen, med den underbara värmen


ELSAS MODE

Nu är boken utläst, gud vilket bra slut jag ville bara läsa mer mer och mera. Om jag skall bestyg sätta boken så får den en fyra. Den var rikigt bra skriven och den var intressant men någonstans i mitten så var den bara seg. Men förövrigt var den rikigt bra. REKOMENDERAR DEN VERKLIGEN.


Man ler alltid när man är med dig



Vilken underbar helg jag har haft. En underbra helg ute på landet med min favorit. Vi har firat Olivia som fyllde 17 år i Fredags. På Lördagen så målade vi lite sen gjorde vi en utflykt. Vi tog bilen ut på näs och tittade i fiskeboden som dom har var där en stund och sen vidare till Majstregåden och åt mjukglass gick ner på stranden och skulle bada, men det var alldeles kallt för det.. Jag älskar min lilla kille. Det är det bästa som har hänt mig och vi har så förbannat kul tillsammans. ´Tyvärr så hade vi ingen kamran med oss på våran trevliga utflykt på Södra Gotland.


Hej helg

Gud va skönt att börja tilv idag. När man kommer till skolan är det lektion i 2 timmar sen slutar man för dagen. Sn är det den efterlängtade helgen. Vid halv fyra skall jag ta bussen ut till min lilla söta Calle. Vi får väl se vad som händer ute på landet. Det skall ialla fall bli rikigt skönt att komma ut dit, och bara ta det lungt.

Nu hade jag tänkt att läsa ett till kapitel i ELSAS MODE sen börja göra iordning mig till skolan.


10 månader

Idag är det 10 månader med världens bästa pojkvän.

Skolan idag var rätt okej, slutade vid ett som var sjukt skönt. Och det blir ju bara bättre att börja tolv imorgon. Helt underbart. Sen är allvaret igång på Måndag då det börja med vanligt schema..

Nu blir det duschen och sen kommer väl den underbara killen lite senare. Fast han åker hem ikväll...

Ös regn hela dagen, jag hade visst fel..

sitter nu hemma hos bästa Lisa. Vi har hamnat i soffan efter en dag i skolan och i stan. Vi hann ta en kaffe på siesta innan vi bestämde oss för att åka hem till Lisas nya lägenhet och bara har det bra! Calle kommer in till mig ikväll då skall vi mysa ikapp.

Ikväll skalll jag även visa en överaskning som jag har gjort idag. Spännade va? JA!

DÅ NU FÖRALLTID !


godmorgon

En regnig natt men det blir nog en solig dag ser det ut som nu. Ja då vaf det den första tidiga morogn innan skolan. Fy vad jobbigt. men nu har jag bara 2 år kvar- det är väldigt lite men ändå inte. nej nu skall jag sätta på mig kläder sen packa i väskan sen gå till skolan. Andra dagen.


usch vad dåligt det där blev....

Första dagen i skolan var väl helt okej, fast helt ovärd dag. Började klockan 1 och satt och pratade om vad vi hade gjort på sommaren sen fick vi schemat sen hem. Kul...

Efter skolan blev det Lisa, vi drack kaffe som vanligt, Och satt och pratade. Nu har jag inget mer att säga bara att jag älskar Calle! Puss

bilder från Grönan







Lustiga huset


Lustiga huset.


Min pappa i Insane. Lagom nervös innan den skall sätta igång


Här kommer vi ut helt skräkslagan av berg och dalbanan Insane.


i väntan på berg och dalbanan


Barngungan var ingen lek.


Inne i skrattkammaren, Här blir huvudena avlång. Titta en gång extra på pappa

älskade hem

Nu är jag hemma från fastlandet, kom med båten i natt. Vi har haft två underbara dagar tillsammans. Mycket skratt blev det. Grönan var helt sjuk. Vi började med att sätta oss i frittfall. :O Jag lyckades åka insane två gånger. Mycket shopping blev det också. Fick med mig lite av varje. Kanske slänger upp några plagg senare.


lämnar min lilla ö Gotland för ett par dar.

Nu äntligen är jag hemma efter sista dagen på mitt sommar jobb. det blev en lång dag, men den var rikigt kul. Nu måste jag sova för imorogn skall jag upp till stockholm, vi skall gå på gröna Lund och gå på stan och shoppa. Jag kommer vara riktigt trött efter den spännande och roliga helg. Men det kommer det vara värt. Så om ni förstår så kommer jag inte att bloga förens på Söndag då jag kommer hem. Ha det bra.



kommer sakna dig knäppis!

CalleBalle

Vilket härligt väder, jag och calle utnyttjar mitt sommmarlov till max. Vi tog bilen ner till glassbaren där jag bjöd Calle på glass. Visst är jag snäll? Snart skall jag gå och duscha och sen bär det av till Boston och Vendela. Imorgon blir det båten upp till Sthlm. Vi skall gå på Gröna Lund och se på Söndagen så skall vi gå på stan. Shoppa loss.

Fredag

Nu är vi vakna, jag och Calle. Det är alltid skönt att få somna brevid han och få vakna när han ligger brevid. Innan vi gick och la oss igår kväll så fick jag massarge i 15 min. Han är ju för go.
Idag vet jag inte vad som händer, skall nog bort till Linda en sväng och lämna en liten present till henne. Hon skall firas idag men jag måste jobba :/ Men det blir nog bra ändå.

Nej snart kommer min älskling in i rummet igen, så puss på er.

kladdkaka

Fick ett sockersug nyss. Stod i kylskåpen och undrade vad jag skulle ta och äta. Men till slut så ställde jag mig och bakade. Det blev kladdkaka. Den är inte rikigt klar än men sen så skall jag få äta mig fet. ;) Någon gång måste man få unna sig det också.



HJÄLP!?

jag behöver verkligen en ny design, men jag är inge bra på sånt. Så nu frågar jag er här ute. Är någon sugen på att göra en design åt mig? Eller åtminstonde en header? Jag vill inte ha så avancead så att man behöver betala. Hör av er om nu känner er suga på det. puss


the spiderman

Idag har jag och spindelmannen varit i almedalen och matat ankona med bröd och lekt i lekparken. Han har åkt ruchbanor, gungat och klättrat i spindelnätet på lekplatsen. Ja vi har haft det mycket bra idag, jag och spindelmannen. Ikväll kommer min lilla prins in till mig. Han kommer vid tio tiden efter sin fotbollsträning.







answer

Jag fick en kommentar om min pojkvän, hur länge vi har varit tillsammans och hur gammal han är, om han är äldre än mig.

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 10 månader fast det känns som mycket mycket längre. Och ja han är äldre än mig. Jag är 17 och Calle som han heter skall fylla 19 nu i September.


Burge

Först vill jag tacka http://fannypetrine.blogg.se för att jag blev vinnaren på veckans blogg, och på alla dom som la en röst på mig. 

Jag har haft två bra dagar vid farmor med min kusin. Vi har hunnit med att ätit mat i Lickershamn, haft kräftskiva bara jag och Hanna, sprungit ett varv i skogen, pratat jätte mycket och bara haft det lungt på landet. Att vara ute vid farmor är mycket avkopplande.

puss

Nu åker jag till Burge, kommer inte blogga där ute. Så vi hörs på Torsdag efter jobbet. Love ya.


dags att göra lite nytta


vilken färg?



Hade tänkt måla en ny färg på mina naglar, men vilken färg skall jag ha?
Nu skall jag städa upp mitt rum och sen packa. Och så skall jag då måla naglarna.


vilken hälig natt

Gud vad jag har sovit bra, jag sov tills nu. Calle åkte till jobbet vid nip men jag somnade om snabb igen. hur skönt som helst.

Idag vet jag inte vad som händer, inte fram till fyra i alla fall. Klockan fyra kommer farmor och hanna och hämtar mig för då skall vi åka till Burge tllsammans. Man kan ju hippas det spricker upp lite så man kan få fint väder. Nej nu skall jag gå upp och äta frukost. Puss!

bara för det är vi





Imorge så gick jag en säng på stan med calle, han fick med sig hem en T-shirt och en skit snygg tjocktröja. Han har även hunnit klippt av sina fina lockar ;/ Jag fick med mig hem ett par nya trosor.

Det regnar och jag och calle ligger i sängen nu och har precis sett klart en film. Fast jag somnade i halva filmen. Min kille är för bra. Senare ikväll blir det en till film och så skall vi ha frukt sallad och glass.
pusss


jobbe? nej semesta

Godmorgon, skulle egentligen jobba idag med så blev det inte. Boston är på dagis och leker idag. Men det blev en cykel tur ut till Kneippbyn och hem igen. Bra morgon träning, 8km. Men dagen kommer bli bra ändå. Jag få vara med min älskling som också är ledig idag. Jag vill gå på stan men det vill såklart inte han. Men jag tror jag kommer vinna den kampen ;) haha 
ja måste ju hitta den perfekta presenten till han.  

ha en bra dag!

GODNATT

Nu är han här vid mig så nu är jag mera än lycklig, skall mysa med han ser blir det att sova för skall upp tidigt imoron förr att jobba. Godnatt


jag önskar det var 10 år framåt, men det är det inte

Nu äntligen sitter min älskling på bussen in till stan. Jag saknar han så sjukt mycket. Jag skall cykla ner till bussen om en halv timma för att möta upp han. Det skall bli så skönt att få somna brevid min prins. Han är min stora kärlek.



vill du ha flera besökare gratis?

 http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ffffn


RÖSTA

oj det trodde jag inte, att jag skulle bli en av dom 10 finalisterna i veckans blogg hos http://fannypetrine.blogg.se/ Gå in på hennes blogg och rösta på mig om du gillar min blogg.




VILL INTE TÄNKA DEN TANKEN IGEN, ATT DU BARA SKALL LÄMNA MIG HÄR..

jag älskar dig kusin


Godeftermiddag, kom precis in från terassen. Jag somnade som en stock, är helt slut körd. Imorogn väntar jobb igen, fast jag vill ha en hel vecka fri innan skolan startar igen. Förut idag så träffade jag min kusin Lydia vi tog en sväng ner på stan sen gick vi ner till visbyglass och tog varsin mjukglass.


kvällen i bilder


Fina Anna<3


Annica & Linda!


Hela gänget nästan..´


Emmsi. <3

'
Paket öppning


Linda & Helena


Söta Linda











TOFTA

Godmorogn, nu har det hänt mycket. I Fredags så var jag med min kusin Lydia. Vi åkte ut till Tofta och hade det bra där två dagar. Jäklar vad varm det har varit också. I Tofta så spelade vi mini golf, åt god mat, badade i poolen och cyklade ner till havet.
mycket härligt. I går kväll kom tjejerna hit för att fira att jag har fyllt år. Fick massor fint. Och vi hade trevligt. Bilderna kommer sen!










JAG ÄLSKAR DIG SÅ FÖRBASKAT MYCKET!<3


FREDAGEN 13

Det är fredagen den 13 i dag, oturs dagen. jag brukar inte drabbas av den men vem vet. De kanske är min tur nu.
Men i alla fall, ledig idag sjukt skönt, jag tror jag skal börja med en runda på stan med någon eller med mig själv. Sen hem och sola, för det är väl fint väder ute? ;) Pusss!


12 Augusti


hej, dagen idag har varit varm, svettig och jobbig. Massa spring och helt slut i benen. men ialla fall är ledig imorgon, riktigt skönt skall det bli. Vi får se vad som händer, vill hinna med en sväng på stan och sen vill jag bättra på brännan som nästan har gått bort..
nu ikväll har jag träffat tjejerna, det var jag Emma Bea Anna och My som tog en promenad ner till strandpromenaden och åt mat och pratade massvis.









Knight and day

 

Igår var jag och min älskling ute och åt på Joda. Det var riktigt mysigt. Calle fick present kort där av mig i studetpresent. Efter maten så var det dags för bio. Vi såg Knight and day, riktigt bra. Den filmen rekomenderar jag. Kvällen var toppen och den kunde inte sluta bättre med att få somna brevid älsklngen också.



BILDBOMB

På helgen så är jag och Lydia ute vid våran mormor och morfar och myser och har det bra.



jag med en ansiktsmask



Lydia kusin med en ansiktsmask



 1 2 3 Hopp

EFter en hel helg i Tofta så var det ut til Stenkyrka dagen efter med Emma
Emma myser in sig i sitt täcke



Film dags, jag



På morgonen rökbelägger vi köket med att ha en macka i mikron så länge att den började brinna..



Sista bilden blev på mig innan kameran dog.


bike

Nu är jag klar för att gå ut till min cykel och börja cykla till Boston. Cyklingen varje dag är min vardags träning. Sjit bra, 8km varje dag. Och jag kan inte bärga mig till ikväll. Min polkvän skall välja kläder till mig. Det skall bli mycket spännade. Och oavsätt vad det blir så skall jag ha på mig de ;) Ha en bra dag!!



resten av veckan ser ut så här

Onsdag: Jobb sen direkt ner till Joda för att äta en bit mat med min prins, sen vidare till bio. Vi skall se knight and day. Någon som har sett den, bra eller dålig?

Torsdag: Jobb sen träffa ett gäng tjejer och äta mat tillsammans.

Fredag: Jobba sen har jag ingen aning.

Lördag: Träffa Emma en stund, kanske hinner med stan innan mina gäster kommer på kvällen.

söndag: Vila..
maybe the city

Han är ju för söt



Boston idag nere på kneippbyn, han ville jag skulle ta kort när han var en av gubbarna :)
Ikväll har jag träffat Anna, det var mycket länge sen, vi pratade och gick omkring nere vid alla medeltidsklädda människor.


utekväll



Ikväll skall jag träffa Anna, det var mycket länge sen sist.


jobbe


godnatt



ligger nu i sängen och pratar med älskling. Vi har bestämt att på Onsdag skall vi ut och äta på Joda sen blir det bio på kvällen. Det skall bli riktigt mysigt.  :) Och snart skall ja lägga på för jag skall upp tidigt imorgon och leka med boston. Så Godnatt. <3



shopping

Nu är jag och Emma hemma vid mig efter en dag på stan. Emma hann köpa två tröjor, skit snygga. Och ett par snygga jeans. Jag köpte bara en tröja till Calle som han ville ha och så brända mandlar. Vi hann till och med sola.:) Fick väl lite färg med det var i mycket, på Lördag skall vi göra det igen, skönt. Men man får hoppas solen kikar frm lite nu..

bara för att vi är snygga. :)


stenkyrka

hej, nu sitter jag ute på landet med Emma. Vi har precis ätit frukost, emma har bränt sin bulle i mikron så vi har försökt att få ut all rök, men det luktar fortfarande. Idag skall vi in till stan. Det blir nog en sväng in på solariumet. Bilder kommer som sagt in på Onsdag. Så då blir det en riktigt stor bild bomb.

åke buss



Om en timma skall jag träffa Emma nere på busshållspatsen. Sen bär det av till landet igen. Stenkyrka blir det denna gång. Det skall bli riktigt roligt att få träffa underbara Emma igen. har inte träffat henne sen vi var i sthlm tillsammans.


mm mys



Sitter framför tv med datorn och har allmänt tråkigt. Har faktiskt ingen aning om vad som händer resten av dagen. Ikväll så ringer i alla fall min älsklng till mig. Som jag saknar mega mycket!


hemma från Tofta

Hej, nu är jag tillbaka från landet. Det har varit mycket mysigt fast alla omständigheter som har hänt. Bilderna från dagarna kommer ut på bloggen på Onsdag. För jag har lånat min pojkväns kamera så han har sladden hemma vid sig på landet. Men dagarna har varit trevliga.. :)

TOFTA 6/8 - 8/8

Det blir en kort BLOGGPAUS när jag är iväg i Tofta med kusin. Bildbomb när jag kommer hem..




godmorgon

Godmorgon. Nu är det en ny dag och nya tag. jag skall snart försöka kliva ur sängen för att göra i nig iordning till jiobbet. Calle ligger brevid mig och halv sover så det kommer nog bli svårt att gå upp. Men idagär det i alla fall sista dagen den här veckan sen två dagars ledigt.


En bildtagen för länge sen..


SNART ÄR MIN FÖDELSEDAG SLUT

Snart är min dag slut, haft en riktigt bra dag faktiskt. På morognen blev man grattad av Vendela och Boston. Dagen var fin och på kvällen kom släkten hem till mig och firade mej. Fick mycket smått och gott. Men mest ett stort tack till min underbara familj som jag fick en dator av. Älskar er.

Imorgon väntar jobb sen åka ut till stugan vid mormor och morfar med Lydia. Det skall bli galen kul och mysigt att få umgås med henne.

min prins


imorgon är det min dag

Även fast det var regn hela morgonen så kom solen fram till slut, precis vad dom hade lovat. Det blev riktigt varmt och jag och Boston badade flitigt, tittade på pippi och sjöng med i piratshowen. Ja en mycket trevlig dag.
Imorgon fyller jag 17år, ja då var det bara ett år kvar sen är man 18 och myndig. Tiden den går fort. Inte så mycket mera att säga mer än Godnatt, för imorogn är det min dag. En dag med fullt av aktiviteter.

regn regn regn




Godmorgon. !

Vilket väder det är, det ös regnar och om en timma skall jag iväg och jobba. Vad hittar man på en sån här dag? En massa film lär det bli, och om jag känner barnen rätt så kommer dom dra ner mig i badet också. Jag som redan börjar bli förskyld. Nu måste jag snart gå upp. puss


GODNATT

  

regn bara regn

Vilken tråkig dag, bara massa regn. Jag och Boston har sett film, Alvin och gänget valde han ut. Efter filmen så var det bara att gå ut i regnet för vi skulle bada. Skulle egentligen gå hem från jobbet dag med det regnade för mycket så jag struntade i det. Jag få träna imorgon istället.

fin katt

Nu blir det jobb sen efter jobbet blir det ett tränings pass. Jag skall ut och gå. Hur långt det blir vet jag inte än. Nu skall jag cykla..





godeftermiddag



Vad är det för väder, det växlar hela tiden. Först regn sen sol och nu är det disit.. Jag har varit på stan en sväng, det enda som följde med hem var en almenacka..


Min vecka

Måndag: halva avklarad. bara vila min lediga dag
Tisdag: jobba
Onsdag: jobba
Torsdag: jobba. Min födelsedag.
Fredag: jobba. Åka ut till Tofta med kusin
Lördag: Tofta
Söndag Tofta

jag saknar min underbara vän


känner ni igen henne?



Jo det är Ladygaga, innan hon ble känd.


home sweet home



hemma från landet nu, skönt att komma hem men helgen har varit kanon kul. Bröllopet jag var på var jätte fint, och barnen vi var barnvakt åt var dom mest sötaste och snällaste att ta hand om.
Jag trivs på landet, det lungna och härliga naturen, fåglarna kvittarar och det enda man hör är vinden i träden. Men ändå trivs jag bäst i stan. Stenbyggnader och ljuden av bilana utanför och luften som är full av avgaser. Hemma är bäst.

Ny design är påväg. Har precis skickat iväg ett mail hur jag vill ha den till tjejen som skall göra den till mig.!


RSS 2.0