tro det eller ej, men jag ser hockey

Just nu sitter jag och ser hockey, helt otoligt. I alla fall om man heter Fanny Felicia Nilsson. Nu står det 2-1 till Canada, inte bra för jag hejar på Usa. Vem hejar ni på?
Det var sista dagen på min praktikplats idag, det var jobbigt att säga hejdå till mina nya vänner där nere. <3 Men självklart så skall jag gå ner och hälsa på dom. :) 


"Hej Tom som gäst bloggar Jag älskar min syster och hon älskar att se på OS och Ishockey.. <3 :) Jag älskar även min Älskling Ronja <3 "



snygg JA



:)

Idag blir det sista dagen på min praktikplars. Vill inte sluta. !
Jag har trivits jätte bra, och nu känns det bara jobbigt att komma tillbaka i skolan..
Ialla fall, nu skall jag äta på och sen skall jag cykla ner till min favoritplats, ikväll blir det nog bara att sova lite. För imorgon skall jag och mamma en sväng på stan och till mormor.


Grattis Lisa som fyller 17år idag ! :)

FICK FINA RÖDA ROSOR AV DIG IDAG, JAG ÄLSKAR DIG


37

Torsdag: Jag var ledig, underbart att vara ledig och kunna få sova ut. Ialla fall så var jag inne på stan och noppade mina ögonbryn och klippte mitt hår. Och jag klippte jätte mycket, så nu är det kort.. Men jag får väl vänja mig och så växer det väl ut snart. :) På kvällen så blev det bio med flickorna, Julia Gillros, Nicole Möller, Josefin bevaqua och Lisa Eksholm. Vi såg FARSAN. Den var sjukt bra, så den rekomenderar jag.

Idag: Så börjar jag klockan tolv, jag har kommit igång lite nu, har duschat och ätit frukost. Senare skall jag börja gå mot stan till mamma, skall till veromoda och se på en klänning/tunika. Jag jobbar till halv 9 ikväll, lagom kul på en Fredag kväll !

Idag är det även min och Calles 4månaders dag.












bad boys


jag kan faktiskt laga mat, är inte så dålig som ni tror

Den goda maten jag skulle göra idag, blev lyckad och den blev super god. Det var jag och min bror som lagade maten tillsammans. Det blev fetaosthamburgare eller vad man skall kalla det. Hemgjorda hamburgare i alla fall med lite nyttigheter i.  :) Sen så gjorde vi en hemmagjord dressing också!

Nu skall jag leka lite med min andra bror. puss på er. <3


HAN ÄR FAKTISKT MIN KÄRLEK

Vilken underbar dag, solen skiner och fåglarna kvittrar. Underbart att se att snön också smälter bort lite.
Min dag på jobbet har varit mycket kul. vill inte att det skalll ta slut, trivs så otroligt bra där. Men som tur så är det inte slut riktigt ännu!
Har inga planer för dagen än, men senare ikväll skall jag försöka laga nått gott :)

Och älskling, jag uppskattar visst inlägget du skrev. !


Vill bara tillbaka när jag var som lyckligast



Jag älskar och saknar dig Fanny

Jag älskar att somna bredvid dig, att säga god natt till dig och säga att jag älskar dig och sedan att kyssa dig är underbart. Jag älskar att vakna bredvid dig, att ligga och titta på dig när du sover för att vänta på att du ska vakna så att jag kan ge dig en kyss är underbart för att du är så söt och fin. Att känna din doft och din närhet är underbart. Att somna bredvid dig och vakna är det bästa jag vet för då vet jag att jag somnar bredvid den bästa och vaknar bredvid dem bästa. Jag saknar dig sjukt mycket men, jag tror att sakna är bra för utan den tror jag aldrig att jag skulle inse hur mycket jag verkligen älskar dig och hur kär jag verkligen är i dig.
Du är underbar och jag ser framför mig hur glad jag kommer vara när jag kommer hem till dig Fanny.
Jag älskar dig och det kommer bli så skönt att komma hem och krama dig och kyssa dina underbara läppar igen.
Kyssar från din pojkvän!

move time

Nu ligger jag ner gosad i sängen med min älsklings stora tröja och nu sätter jag på en film också.
ÄLSKAR HAN


41 dagar kvar

fan va snön är i vägen! Jag skulle cykla hem från praktikplatsen med cykel gled och den spårade i snön. Jag var skit arg. Och så har min växlar frysit fast så jag cyklar på 5ans växel upp för alla backar..
Ialla fall så gick jobbet bra idag och det gick riktigt fort, jag kommer sakna alla där nere när jag måste återvända tillbaka till skolan.

Min helg har varit galet kul, jag Nicole och Julia åkte ut till Nicole och umgicks. Vi käkade pizza, bakade och såg film, mycket skratt och prat blev det också. Vi såg filmen 2012 det var inte specielt bra, men det gick att se, fast vi alla deckade på soffan. Ja helgen var riktigt kul att spendera med så fina flickor.

Ikväll blir det träning, kan behövas efter helgens fettbomb. ;)
Ni får ha det bra. puss på er.


bara för jag har dom bästa bröderna. !



ringring

Idag har jag jobbat, började klockan 7 ocsh slutade 14.00. Är nu lång ledig :)
På eftermiddagen så gick jag och Anna på stan, det var riktigt kul att få träffa henne, var länge sen sist. Skratt blev det mycket också. Nu ikväll jag bara vara hemma och sen blir det den underbara sängen, och imorgon får jag äntligen få sova ut. !!<3 Skall nog ringa Calle ikväll också.


Fannys mamma bloggar

Hej Calle
Skriv du bara på om min underbara dotter.jag skall inte läsa det,jag lovar(a)
Hoppas du har det bra i sälen.
Fam Nilsson hälsar

Man skall aldrig ångra tiden man en gång har lett mot


skratt kramp tårar

Jag vill tillbaka, tillbaka till resan till skåne.







Puss på dig älskling<3

Hej alla glad läsare det här är mitt första in lägg vet inte riktigt vad man ska skriva men men ska försköka. ;)
Om någon undrar så tycker Fanny att jag sak skriva något fint här om henne vilket är lätt men samtidigt svårt efter som hennes mamma ska läsa det här me och alla ni andra...
Men jag kan skriva att jag saknar min underbara flickvän som är den bästa i hela världen och jag längtar tills jag har henne i min famn igen.
Om någon undrar hur jag har det så är allt bara bra och allt går fin fint här uppe men, jag längtar hem till min underbara flickvän.
//Calle

miss


sovmorgon

Godmorgon.!

Jag har sovit skit bra i natt igen. Igår kväll så fick jag prata med min älskling. Det var skönt att höra hans röst igen och han har det jätte bra där uppe i Sälen.
Jag börjar klockan 12 och det är riktigt skönt. Just nu väntar jag på att mamma skall komma hem från affären, eller jag tror hon är där ialla fall?

Idag fyller min underbara kusin 18år, så ni får säga GRATTIS till henne. <3
Nu skall jag gå upp och fixa iordning mig sen äta lite frukost. :)
pusss på er. !



lediga dagar är sköna

Dom lediga dagarna brukar vara dom jobbiga, man kommer aldrig igång och man ligger och slappar hela dan på soffa. Men idag på min lediga så har jag faktiskt både varit ute och sprungit och sen bakat kladdkaka.  :) Känner i alla fall att jag gjort någon nytta. Imorogn är det jobb igen och då börjar jag klockan 12. Skönt med sovmorgon. :)
 
Ikväll så skall jag få prata med älskling, han skall ringa mig när han har slutat jobba. Jag saknar han och det får jag fortsätta göra i 10veckor till. Imorogn är det en veckan utan han här på gotland och det är tomt.
  Just nu sitter jag och ser the hills, fast det är gammla avsnitt som jag redan har sett. Ikväll händer väl ingenting specielt förutom att jag får höra min sötnos röst. <3 Sen skall jag burra mig in i min underbara sägen och sova gott med min nya snuttefilt, Calles halsduk.. <3

han är min

Längtar tills du kommer hem igen till mig och kramar om mig.


han är min dröm

En dag utan dig här hemma på Gotland nu. Det var riktigt jobbigt igår att säga hejdå. Men jag hoppas det kommer gå fort dom här 10 veckorna och sen skall vi ha kul igen. Saknar han redan. <3
puss på dig. <3

Du får ett gått skratt

http://www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1467669

Pusss

Sista dagen jag får krama om dig, sista dagen jag får se dej le, sista dagen jag får känna din underbara doft.
Sista dagen jag får umgås med den bästa. Sen åker han till sälen i 10 veckor. Men han får nog det bra. Och det får nog jag här hemma också.  :) 
Snart skall jag iväg och träffa han, han slutar kvart över 3 idag.

pussss

18 april

NU LÄNGTAR MAN !!


snöstorm

Det finns ju ingenting bra med snön. Jag verkligen avskyr den.
Man måste sätta på sig ett ton kläder för att inte frysa häcken av sig när man går ut.  Så nu vill jag att det skall försvinna, tänk bara när all denna snö skall smälta bort. Det kommer bli hur mycket slask som helst. 
Det är nu man skulle vilja åka utomlands tills blommorna och träden blir gröna, då kan man komma hem.

Idag har jag lite sovmorgon för jag börjar klockan 12, skönt. Fast sen slutar jag kl. 8 på kvällen inte lika skönt.. Men det blir nog bra, :)


File:Lappar i snöstorm av John Bauer.jpg

alla vill ha sommar nu !

hej, vaknade klockan 10 av att telefonen ringde, sen kunde jag inte somna om.. Jag som är ledig idag. Så jag gick upp och duschade, och fixade ganska mycket. Nu är jag helt klar och snart skall jag ta cykeln in till stan och möta upp mamma. Blir en sväng på stan sen hem.
Ikväll skall jag träna mina gymnaster sen får jag se om jag skall träna.  :) 
Nej nu har jag inte tid för att sitta här, måste rusa upp på toa sen blir det att åka mot stan !!

pusss


RSS 2.0