PUSS

Hejsan!
Min dag har varit bra men stressigt. Vi har varit ute på tingsbrogården på eftermiddagen. Sen så har jag varit hemma, hoppar träningen idag. Är hur trött som helt så jag skall bara sova ikväll.
Är med i en tävlig så här en länk http://www.yousefs.se/
Ha en underbar kväll

Måndag, starten på veckan

Helgen har varit fantastisk. Jag och Calle har bara haft det mysigt och gått på stan en sväng. Hyrt film och ätit godis. Men nu har han åkt tillbaka och det kommer nu dröja 2 veckor innan han kan krama om mig igen. Veckan som kommer har jag fullt upp. Massor av träningar och massor i skolan. Sen i helgen skall jag få träffa busfröet Boston.
Veckan kommer bli bra.
puss

8 maj åker vi hit.

Blue Star Club – Club Dem & Spa Resort
Blue Star Club – Club Dem & Spa Resort

ingen vet

gick in på min och Annas gammla blogg som vi hade tillsammans förut, hittade då en väldigt bra och intressant text.
Så varför blev det som det blev egentligen.


" jag älskar dej med fanny du betyder allt för mig, en vän jag aldrig skulle klara av att förlora. tänkte på det imorse faktsikt när jag sminkade mig, att vad skulle jag göra utan dej? jag älskar dej<3 "



Träffa emma idag


14 februari

Glad alla hjärtans dag! <3
Solen skiner idag och det är toppen med mig. Snart skall jag gå till skolan, hara bara två lektioner idag, skönt. Efter skolan skall jag iväg och träna min och Julias gymnaster.
Min vecka:
Måndag: Skola sen träning
Tisdag: Skolan sen egen träning
Onsdag: skolan träffa Emma, träning och sen möte.
Torsdag: Skolan sen blir det träning
Fredag: Ledig, sen på kvällen kommer min kille hem igen. :)
Lördag: Leka med Calle, gå på stan och mysa.
Söndag: Calle åker tillbaka..

lejonkungen

Min helg har varit underbar. Calle har varit hemma så vi har mysat och bara haft det bra. Vi laddade hem lejonkungen ett och två. Bra filmer även nu när man är lite äldre. Inte så mycket mera har vi gjort  men vi har haft det jätte bra. Och på Fredag kommer han hem igen. jag längtar redan.. <3

tänk om det blir inställt

nejnejnej, inge mera snö vill vi ha.. När nästan all snö var borta så kom ännu mera. Jag är trött på vintern och vill ha vår nu.
Ikväll blir det träning, båda för våra tjejer och oss själva. Skall väl bli rätt skönt.

Imorgon så skall jag till skolan och göra en snabb sak sen skall jag bara vänta på att flyget kan landa på vår ö så att jag kan träffa min Calle. Får hoppas bara att det inte blir så mycket blåst som dom har varnat om..

den åker tillbaka

Godkväll!
Min dag har varit bra, skolan gled man igenom snabbt sen var det träning för min del sen hem och bara ta det lungt. Laddat till imorgon då vi skall åka skridskor och skidor, om de nu finns någon snö kvar..

Idag kom mina kläder från HM också, allt förutom en rosa klännning var bra. Så kläningen åker tillbaka. Den var verkligen inge bra..
Snart skall jag smyga upp och lägga mig i min säng och prata med min favorit kille, som kommer hem på Fredag :D

Godnatt

Visst är den söt på bilden. Men den är inte vacker på..


De kommer blir en bra vecka, det känner jag på mig




kort

Godmorgon.

Idag blir det en slappis dag, eller en dag jag bara skall ta hand om mig själv. Gud va skönt!

Jag saknar min underbara pojkvän, han som förgyller min dag och han som gör mig glad. Men om 6dagar kommer han hem och hälsar på mig, och de skall bli så otroligt skönt.


min morotskaka


great

Ikväll skall jag träffa Emma, Helena och Bea. Det skall bli mycket trevligt och jag ser fram emot det jätte mycket. Vad vi skall hitta på vet jag inte riktigt ännu, det visar sig. Och imorgon skall jag träffa Anna. Vilken toppen helg och jag ser verkligen ifram emot att få börja den.

Just nu har jag bakat en morotskaka som blir mycket fin och får hoppas att den blir god också. Bilder kommer lite senare. :) puss


miss you

fradag, skulle egentligen till gävle idag med Lydia. Men eftersom att hon har blivit sjuk så blev resan inställd. Lite små tråkigt faktiskt.. Hade varit skönt att komma ifrån lite så att tiden går snabbare. Får se vad jag skall hitta på istället. Skall nog slå en pling till Anna imorgon.

Jag saknar dig så himla mycket


klack

Åh vad fina, skulle gärna vilja gå omkringa med dom här i sommar



RSS 2.0