dags att gå upp

Ligger nu i sängen, dags att gå upp snart och packa ner det sista inför helgen på landet. Men först blir det jobb.

Min helg ser ut så här:
fredad: jobb sen grötlingbo, och på kvällen fide.
Lördagen:Bröllop, på kvällen barnvakt
Söndag:Vila och sen om det är dåligt väder blir det stan.


Torsdag

Hemma efter en rolig dag med familjen werkelins barn. Vi har badat i spöregn och jag har fått testa den nya attraktionen på vattneland. Lite läskig med Vanessa fick upp mig i alla fall.
Om en stund kommer min lilla älskling, då kommer även min nya data. Imorgon blir det jobb och sen blir det grötlingbo med en gång.

jag älskar ditt leende


tillbaka

förlåt för en dålig uppdatering, men nu skall jag nog komma igång igen. Just nu sitter jag och äter med Boston. Eller jag väntar på att han skall äta upp så vi kan gå ner och bada. Det är inte sol men det är rätt varmt i luften ändå. Så nu skall vi leka av oss riktigt mycket.

I helgen blir det bröllop och jag skall ha på mig en klänning som jag har lånat av min kusin Lydia. Jag hoppas den blir bra. jag och Calle skall bara vara med i kyrkan sen skall vi vara barnvakt åt tre barn. Alltså bruden och brudgummens barn. Tre busiga barn, två pojkar och en flicka. Det blir nog jätte kul.

Och juste jag har köpt en egen data så nu kommer det nog bli ännu mera uppdatering.

ATT MAN KAN BLI SÅ GLAD FÖR EN TIMMA

Jag vaknade vid åtta tittade på klockan, YES den är bara 8 då får jag sova en timma till. Nu ialla fall sitter jag redo för att ta min cykel och börja cykla. Ikväll så skall jag lägga mig super tidigt för imorgon skall jag med båten till sthlm med Emma. Vi skall shoppa kläder.. Så då behöver jag mycket sömn innan det.

 


DU ÄR MIN ÖGONSTEN


bilder från helgen


miss you


SVAMPBOB



Idag blir det barnvakt och vi skall gå ner till kneippbyn och titta på Nickelodeon dagen.


EN HJÄLPANDE HAND KANSKE



Rösta på min sko som jag har designat på nelly. http://nelly.com/designyourshoe/Default.asp?obj=aCBjA0ARqOf0DOOlhtquKo1Us1xyVoftqeTodR7HfZHjnVIJCy2L


love it


tofta

Min Fredag tillbringade jag med Calle ute i Tofta. Mysigt. Vi spelade spel och badade i poolen med min lillebror. Vi låg och pratade in på småtimmarna och sen somnade vi skönt in i våra drömmar. Vi vaknade med att det var mulet och tråkigt. Så vi gick in och åt frukost och hoppades på att det skulle spricka upp men det blev motsatten. Regnet öste ner och blixten slog ner. Nu är vi i stan och gör i princip ingenting.
Bilder kommer så småningom.

Ha en härlig dag i regn vädret.
 

nu är han här :D


<3



Nu är det dags för jobb sen blir det älskling och jag i tre dagar. <3


solen skiner idag igen

Tack Emma för det fina inlägget du skrivit om mig. Det värmer.www. mjausingen.blogg.se

Dagen har varit bra, jobbade först sen så hem för att mamma fyller år. Nu har alla åkt hem och vi familjen sitter samlad vid soffan. Vi har ätit mat, fikat, spelat kubb och umgåtts. Mamma har önskat sig massage av oss. Så snart skall jag göra min del av det. Det är hon värd. 
Imorgon kommer Calle hem till mig och vi skall umgås hela helgen. Jag är överlycklig.. :):) 

HON ÄR SÅ HIMLA BRA

GRATTIS MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!
JAG ÄLSKAR DIG<3


då var det bokat och klart..

Då var det bokat och klart, jag och Emma åker till sthlm över en dag den 22/7. Det skall bli riktigt kul, hoppas man hinnar mycket fint. Just nu sitter jag framför tv och snart skall jag gå upp och duscha av mig lite, sen blir det sängen!!




Emma ifrån myskvällen

Audrina Patridge

Jag skulle inte säga nej till att få denna klännig.



Snart är klockan 9 och då måste jag börja att fixa och gör mig iordning för att sen ta den vanliga cykelturen till Vibble. Det är min träning varje dag. Nu skall jag kila. <3


mitt hjärta slår för dig


jag är helt slut

Nu sitter jag i soffan, skulle gärna vilja gå upp i min sängen igen och somna om. Men nej, det kan jag ju inte. Jag måste jobba. Det kommer bli hur varmt som helst idag och jag känner redan nu att jag kommer svettas ihjäl.

Min vecka..

Måndag: jobba
Tisdag: jobba
Onsdag: jobba
Torsdag: jobba
Freadg: Jobba, sen åka ut till Tofta med Calle och övernatta där.
Lördag: Vara i Tofta hela dagen med älskling
Söndag: stranden om det är fint väder? annars vet jag inte.

vem bär upp den bäst?



 Taylor Swift vs Kristen Stewart


åhh..

fan va irriterande det är när man aldrig kan få sova ifred. Jag hade svårt att somna igår och vid nio kommer mamma och öpnnar min dörr för att jag skall vakna fortare. För att vi skall på stranden vid tio...

Ja men som sagt, det blir tydligen stranden idag igen och sen sova i en rimlig tid ikväll, så att man orkar Måndagen och resten av veckan.
Vi hörs senare.


inte undra på att man inte är trött eftersom att..



man har legat och latat sig hela dagen. Man börjar med att sova länge sen så somnar man på stranden också. Men visst är det inte skönt med sånna dagar också. Alldelses strax skall jag stänga av datorn och försöka drömma mig bort, den enda som fattas brevid mig nu är min älskling.



det växer

Går dagen var mysig. Jag jobbade fram till halv sex då var det bråttom hem och duscha och byta om. Jag Emma Calle och Helena skulle träffas nere vid strandpromenaden vid sju. Jag och Calle hade med oss kubb, så vi spelade kubb och satt och pratade skit och åt frukt och godis. Efter en stund så kom Tilda med Niklas och hans kompis Hampus. Härlig kväll, med en fin solnedgång. Och kvällen slutade bra med Calle brevid sig i sängen. Bilde kommer från kvällen.

Idag har jag och familjen varit på standen, härligt. Men nu är jag helt slut. Skall hoppa in i duschen sen skall mamma få klippa mitt hår, fast bara topparna. Vill ha tillbaka mitt långa hår som frisören klippte av för några månader sen. Men det är på go väg skall ni veta.



(Mitt långa hår)                                  (Efter frisören.. )                   ( Och nu ser mitt hår ut sådär. På god väg)



Jag har världens bästa pojkvän, jag kan verkligen dela allt med han.
Han är det finaste jag har och vaje gång han kysser mig pirrar det i magen.
Jag älskar dig.



puss

Idag är det exakt en månad tills jag blir 17år.
Jag vill bara att Calle skall vara här vid mig. Jag är helt slut så jag kommer somna gott  snart. Imorogn blir det jobb igen och jag vet inte vad vi skall hitta på än. Nej nu skall jag se klar ett program sen skall jag sova.

jag är sjukt trött, det är det enda jag kan säga..

 

tofta beach

Tofta blev det idag, en härlig dag på stranden. Jag min lillebror och mamma var och solade och badade. Hur skönt som helst, 22 grader i vattnet och minst 25 grader i luften. Nu är vi hemma och skall snart ta något att äta. Imorgon blir det jobb igen och säkert lika fint och super varmt väder..




kalas

det kommer bli ännu en dag i solen, en dag ute i Tofta och en massa kalas firande. Det har varit fyra som har fyllt år. Min bror, min kusin Simon, min kusin Agnes och sen min morfar. Så dom skall vi fira idag. :) NU skall jag gör< mig iordning för kalasen och fixa det sista på tårtan. pusss !!

solen tar död på en

Hemma efter en dag i Tofta med Calle. Skönt men väldigt trött efter en dag i solen.

spring i benen

Godkväll.
Idag var det åter jobb, jag och Boston har sprungit runt på vattenland och badat ihjäl oss. Vi frös så himla mycket efter. Men vi åkte många ruchbanor och det var kul. Efter det gick vi hem och satte oss i soffan och såg barnprogram.
När jag kom hem så ringde favorit Lisa och sa att hon var i stan, jag cyklade ner direkt och möte upp henne. Det var länge sen man träffade henne.

Nu snart kommer Calle och vi får se vad vi hittar på. Imorgon är jag ledig och jag hoppas Calle också kan ta ledigt så vi kan åka på stranden.

RSS 2.0