hejdå

Väskorna står klara vid dörren och vi är redo för att lämna den lilla byn, Leksand. Det har varit en riktigt kul vecka. Men nu är vi färdiga här och vill hem till vår lilla ö.

Först blir det den hårda bussen i 4 timmar sen låser vi in våra stora väskor. Så gör i stockholm i en timma eller två timmar. Det skall bli så skönt att få komma hem. <3

kusinkusin

Nu strax skall vi gå till Siljan. Bara om Lydia kan bli klar någon gång ;) Jag är klar och väntar nu bara på Lydia. Så nu på eftermiddagen blir det fika på Siljan. Hört att dom har god fika så jag har höga förväntningar nu. Ha en på Fredag eftermiddag.


Siljan


Fanny NilssonFanny Nilsson

Godmorgon. NU har jag precis duschat och ätit frukost. Idag blir det nog fika på Siljan sen middag vid Bolle. Senare på kvällen får vi se vad som händer i den lilla byn Leksand.

Jag längtar hem faktiskt. Det har varit hel fanastiskt här och jag har haft det få himla roligt. Men nu är det dags att snart få åka hem. Att träffa sin lilla pojke. Har varit i från han för länge nu.

Men nu skall jag inte sitta här. Dags att göra i ordning sig. Puss !


Skridskor

halloj. Idag blev det skridskor och det var riktigt kul, men grymt svårt. Men jag är lite bra ändå på de. Vi åkte i en timma sen räckte det för min del. Blir väl lite mera dom sista dagarna kanske.
Dagarna här börjar ta slut och snart sitter man på bussen här ifrån. Lite skönt men också tråkigt. Jag saknar alla där hemma såklart. Men nu skall jag njuta av dom sista dagarna i Dalarna med min kusin. Ha de bra!


Leksand

Nu har jag och Lydia varit i Leksand i 3 hela dagar. På den tiden har vi hunnit, hälsa på alla släktningar, färgat Lydias hår, haft spa dag, gått på stan i Borlänge. Och idag skall vi åka skridskor. Snön som låg på marken när vi kom hit är nu borta, skönt. Jag är inte riktigt redo för vinter riktigt än. I Tisdags hade jag och Calle 1år, tiden går så himla fort. Tråkigt bara att man inte kunde varit vid han då.. Men på Söndag träffar jag han igen. Nu skall jag göra iordning mig sen blir det skridskor. Önska mig lycka till.

<3



Du förgyllnar mina dagar <3


packa. :):)

Nu återstår massa packning både till Malmö och till leksand. Det skall vara klart idag/kväll. Och det är massor jag skall göra innan också. Träna mina småbarn, plugga inför provet tills imorgon sen skall jag umgås med Calle innan jag åker ifrån han i 11 dagar :/ Men det klarar vi utan problem. Två månader var mycket så då är inte två veckor det.


en dag vid kusin

Är vid kusin Lydia just nu och vi bakar äppelkaka, skrattar och pratar. Vi har börjat packa inför resan till Leksand som går av stapeln på Måndag. Då äntligen börjar våran äventyr. Det kommer bli mera än spännande.
Snart är kakan klar och då blir det att ta en bit av den. Klockan fem skall jag åka och träna gymnasterna sen så blir det även egen träning efter.

Imorgon är det säve fets och jag vet inte riktigt än om jag skall gå.. Vi se om Lisa övertalar mig.

pusss

usch va kallt

fy vilket väder.. Hemma nu från skolan, har varit riktigt bra. Nu måste jag verkligen lägga ner hela min själ på att plugga till provet tills imorgon.
Jag mår lite sådär, jag har ont i huvudet och ont i hela min högra arm. Men hoppas det går över snart. Inatt kommer min älskling hem hit :):)


älskling



Min underbaraste är på fastlandet så det blir en Måndag kväll utan honom.. Men sen kommer han hem till mig på Tisdag natt och det längtar jag väldigt mycket efter. Calle är det bästa jag har, han är för underbar så jag dör. Det är han som gör mig glad varje morgon.



fullt schema

Veckans planer.

Måndag: plugga och träna mina gymnaster.
Tisdag: Plugga med Lisa och egen träning
Onsdag: träffa Lydia, träningar
Tordag: Packa träffa Lydia
Fredga: Båten till Malmö
Lördag: EM i Malmö
Söndag: Åker hem

Sen är det lov i en hel vecka och den skall jag tillbringa tillsammans med Lydia i Leksand.
 


tävling

Åhh helgen är över men det har varit en riktigt bra helg. På Fredagen var jag vid Lisa vi lagade mat och en paj. Vi hade mycket trevligt. På Lördagen så var det gymnastiktävling. Det gick jätte bra för mina gymnaster. Dom fick silver i matta och dom var mera än överlyckliga. För våran egen del tog vi också silver men det var i fristående.
Söndagen blev en vilar dag både för mig och Calle. Jag älskar att vara i hans närvaro. Så fin är han.

På Fredag bär det var till Malmö, fan va kul det skall blir!!!

I helgen är det mycket.

Idag är det Fredag och idag kommer det hända mycket. Först skolan i två timmar ner på stan och leta paket till Calles mamma. Hjälpa til inför Visbycupen som är i helgen och sist med inte minst. Så skall jag hem till Lisa och vi skall bara ha tjejmys. Laga mat och se film? :) 

Sen måste jag bara säga om en vecka åker vi till Em i Malmö och ser gymnastik, och efter den så åker jag med världens bästa tjej till Leksand. mm längtar.

Nu skall jag göra klart det sista sen blir det skola..


13 oktober

Är sjukt trött, men äntligen har jag tagit mig upp och duschat av mig. Idag är det gymnastik hela kvällen igen. Nu är det inte många dagar kvar och vi måste skärpa oss..

Mini Lördag idag och då här ser min vecka ut.

Onsdag: skolan, plugga, träna
Torsdag: Skolan, träna
Fredag: skolan, stan med C, lasta redskap?
Lördag: gymnastiktävling...
Söndag: njuta av att allt är över!!!

AF



Att en bild kan få en att tänka tillbaka på så himla mycket. En tid då allt var perfekt.
Jag saknar att ha en sån bra vän som du, du och jag var eller är som syskon.
Vi måste kämpa nu för att inte tappa varanndra.
Jag älskar dig. <3


som om någon trycker tillbaka mig

Idag är det en sån där dag som bara tar emot. Allt tar emot, att kliva ur sängen i morse. Gå till skolan var nog den värsta mot gången. Jag vet egentligen inte varför men idag är det en sån dag. Och jag är rädd för att den här veckan kommer gå i samma spår.. Men jag kämpar på, jag mår bra när jag är i närheten av min familj och inte minst min älsklings kille.

Nu skall jag ta en mandarin en tupplur och sen vidare till gymnasterna.

ikväll är det paradise hotell.


vad gör mina skor i grötlingbo?

Godmorgon. Klockan är närmare halv elva och jag börjar tolv idag. Skönt, men ändå rätt segt..
Efter skolan är det träning med mina och Julias gymnaster. Nu kör vi järnet med dom sista veckan. 
 Jag har sagt till mig själv nu att varje Måndag morgon skall jag ut och springa innan skolan. hade tänk mig att jag skulle göra det idag, men då har min söta lilla prick glömt mina springskor i grötlingbo.. :/

Ha en bra dag.

Söndag

Helgen har varit toppen, jag och Calle har varit ute och gått en massor. Vi har firat Lasse som fyller år idag. Grattis. Jag har varit vi mormor och morfar och fikat med min kusin Lydia. Tiden den går fort och imorgon är det skola igen..
I helgen är det gymnastik tävling och jag har ångest över den. Det enda jag vill är att inte gå dit. Men jag vill bara ha det ur vägen. Helgen efter åker vi till Malmö och ser Em sen blir det Leksand en hel vecka.

Nu är det mat sen plugga. Efter den kommer min pudding till stan. puss

gymnastik

Träningen gick väldig, bättre än vad jag hade trott. Det skall bli så skönt när tävlingen är över och att man kan göra andra saker än tänka på det här. Nu är jag i alla fall ren efter en härlig dusch och jag kommer somna gott.
Imorgon börjar vi med trafikkunskap sen samhälle. Efter skolan skall jag träffa Emma sen ut till grötlingbo. Mitt favoritställe efter mitt egna hem. Nej nu skall jag ta och sova så att jag orkar en dag imorgon också! :)


Jag älskar er <3



Det är många som har en väldigt mycket betydelse för mig. Men allra mest är min mamma och pappa. Allt dom gör är bra, fast man inte vill tro de. Dom vill ens bästa och dom kommer alltid stå vid ens sida, skynda och stötta än. Jag är lik er båda. And I love it

Ni betyder väldigt mycket för mig <3


mina tankar är på många håll

Då är det ytligar en dag i skolan och man börjar med matte. Sen ikväll skall jag satsa sten hårt på tumbling. Nu måste jag verkligen skärpa mig och köra allt. Känner mig inte alls sugen på friståendet. Men vad gör man. Jag ställer upp för gruppen. Sen får vi se hur det blir efter tävlingen. Kanske slutar jag.

Nog om det. Jag vill att det skall bli helg så att jag kan få åka ut till Grötlingbo. =)
Och nu måste jag göra det sist här hemma. Kram.

Du är min ängel

Jag är trött, men är ändå uppe tidigt. Calle gick för en stund sen till jobbet och jag skall snart gå till skolan.. Efter skolan blir det hem att plugga lite sen skall jag cykla hem till Lydia och försöka hjälpa henne med matten. Sen öser vi gärnet på träningen. Måste hinna träna upp mig innan tävlingen om två veckor. Nu är jag taggad... eller?


åhh ja

Min helg har varit mycket bra, Har hunnit med mycket och träffat massor med folk. På Fredagen så var jag med Calle sen gled vi hem till Lisa och Krille där umgicks vi med mycket trevligt folk. På Lördagen var vi på stan, Visby dagen var det och det var modevisning på adelsgatan. Calle kom hem med ett par skor och en eltandborste till sin pappa som fyllde år. På kvällen var jag hemma vi Lisa, vi pratade och fixade en massa. Vid tolv tiden så gick vi upp till Krille.

Ja min helg har varit riktigt bra helt enkelt. Ikväll blir det att träna mina gymnaster sen går jag och calle nog till Lisa och tar en kopp kaffe.




Lördag!

Sitter och vänta på att Tom skall komma hem med maten så att jag kan få äta. Sen bär det vidare hem till fina Lisa. Kanke blir ute bio annas bara myskväll.
Min dag har varit underbar och den är inte slut än. puss



RSS 2.0