.


trött...

Nu har jag bakat klar. Det blev inte dom kakorna som jag egentligen skulle göra så istället så bakde jag hallongrottor. Första gången jag gjorde det faktiskt. Det var mycket enkelt men sylten rann ut lite.
Nu vet jag inte vad jag skall göra, har ingen träning eller nått. Skall ialla fall ta en varm skön dusch, med det blir lite mot kvällen.
Vi hade prov idag, det gick väl sådär. Men jag hoppas och tror jag kommer upp till ett G ialla fall.

Imorgon är det skola sen skall jag träffa Anna och vi skall fixa oss ihop, för imorgon är det valborg och då skall jag och några tjejer ut och äta på restuang. Skall bli mysigt. Sen drar vi vidare.

underbar och älskad

Jag och Calle hade ett halvår igår och jag fick en klocka av han (a) och så fick jag en berlock som sitter på mitt armband. Jag älskar dig. <3

Igentligen skulle jag behöva plugga, jag har prov på torsdag. Men jag baar orkar iknte just nu.. Snart skall jag äta lite sen blir det bort till hallen och träna gymnaster och träna själv.

ett halv år med den bästa

hejj.
Hela helgen har jag varit med Calle. Han och jag har haft det jätte kul. I Går så var vi nere vid glassbaren och åt glass och satt i almedalen en stund. Senare letade vi fram kubbet och spelade en match. Och gissa vem som vann. Jo jag. ;)
Sen spelade vi med Ronja och Tom också på kvällen. Jag var även ute och övnngskörde i helgen. Det gick väl sisådär...
Iväll blir det träning och träffa calle för vi har ett halv år i dag. :)<33

Nu skall jag återgå till arbetet.

världens finaste vän


puss

Jag har precis tagit en lång och härlig dusch. Så nu känner jag mig fräch igen. Nu ser jag talang och hoppas det skall börja någon bra film.
Jag hoppas kanske Calle vill sova med mig inatt. fast han skall jobba imorgon. vi får se i kväll/natt då han slutar<3

värme tack !

Det är kallt och ruskigt. Och snö i slutet av april, vad är det här? Man kan inte tro att vi snart skall sluta skolan och att vi snart skall få sommarlov. Ligga på stranden och bada. Nej fy, dags att bli varmt.


du är så mysig

Hejsan. Hur är det med er idag. Jag mår bra, fast det är dåligt väder ute.. Idag skall jag bowla och äta med farmor och gänget. För min kusin fyller år, 20 hela år tror jag det var? :) Igår så såg jag bion rememer me med Calle. Den var riktigt bra och den skall ni bara att gå och se. Det var nära till gråt kan jag lova. Efter filmen så cyklade vi hem och såg drömmen om Italien sen så gick vi och la oss. Jag vaknade 05.00 och tittade på klockan. Jag var riktigt trött och hade hoppats på att klockan skulle stå på 1.00.

Jag börjar om en halv timma, och så slutar jag klockan halv tre..
Jag skriver kanske senare ikväll.

remember me

hej, det var ett tag sen jag skrev. Men jag har inte haft tid eller ork till det. Vi kom inte iväg till Egypten, bara för dom där askmolnen var i vägen för flygen. Menmen vi får åka i höst istället. :)
Ialla fall jag slutar om en kvart och det skall bli skönt. Jag skall hem och duscha av mig sen ikväll så skall jag och Calle på bio. Vi skall se remember me. Jag hoppas den är bra. Det skall bli mysigt att få vara med min älskling.<3
Ha en bra dag och en bra kväll för det kommer jag ha. <3






vad skall man göra då

Det ser lite bättre ut med man kan ju inte säga att det ser bra ut. Men jag tänker inte sluta tro att vi inte kommer iväg, för det skall vi. Vi måste.. Men vi kan inte göra nått åt saken. Nu är det bara hur vinden går.

Snart skall jag iväg till skolan. Och jag hoppas verkligen att jag inte behöver gå i skolan nästa vecka.. På dåligt humör, ja det kan ni skriva upp.

du skojar?

såg nyheterna nu om vulkanen i Island. Kanske inte blir någon resa till Egypten. Fan va sur jag blir. Nu håller vi bara tummarna att det går...

jag vill ha sommar och jordgubbar


..


sooooool




Sjukt fint och varmt vår väder idag, det är nästan så att jag skall försöka lägga mig i solen en stund efter skolan. Har lite att göra hemma men det skall jag nog klämma in.


länge sen

Nu har jag inte skrivit på länge, förlåt. Men jag har haft rätt mycket att göra.
Igår så gick jag i skolan och direkt efter det gick jag hem till min älskling och sen gick vi på stan. Jag hittade ett par solglasögon och sen köpte jag en mascara. Calle köpte en t-shirt och så la han undan lite kläder också. Vi tog en fika också. Efter stan så var det bara hem och sen ut i spåret med gymnastiken. Och fan va dålig kondition jag har. Och sen har jag typ problem med andningen, så det måste vi jobba på. 

Nu sitter jag i skolan och har precis gjort klart en uppgift. Efter skolan måste jag hem och baka för vi skall sälja kakor på linds på Söndag. Sen måste jag också Stryka och packa ner alla kläder jag skall ha med till Egypten. Sen är packningen klar. Fan snart åker vi, så sjukt skönt att komma ifrån lite. Att bara ligga på stranden och njuta.

jag skriver lite senare.

<3

Han är faktiskt helt underbar och helt fantastisk. Han är min och jag älskar han sjukt mycket.



sjuk? snälla inte nu!

tjennna. Nyss har jag ätit, det var gott som vanligt när mamma lagar. Ikväll blir det träning, men jag känner mig inte ett dugg taggad på det. Jag är sjukt trött och jag fryser :o Jag får inte bli sjuk nu, inte när jag skall till egypten om en vecka..
Nyss gick min comviq kompis ut också, lagom kul det också. För då måste jag ta mig till affären för att köpa ett nytt. Och jo jag vet, jag är lat..
Jag hoppas det kan bli lite sol och värme här hemma nu igen, vi vill ha värme på denna lilla ö. Ha en bra kväll, gosa ner er i soffan med ett stor mjuk filt. Det skulle jag gjort om jag inte skulle träna.

tillbaka till skolan

Nu sitter jag i skolan efter en veckas ledighet. Det är ganska skönt att komma tillbaka, träffa alla igen.
Calle sov vid mig i natt, mysigt. Efter skolan så skall jag gå hem till calle. Sen senare ikväll så skall jag på träning. Nu måste jag återgå till arbetet. Ha en bra dag. Skriver kanske senare. :)

springtur

Nu har jag kommit hem från en tur i spåret med mamma. Jag sprang tre kilometer och jag är nöjd med mig själv. Skall i sommar käderna och bikinin om en vecka så inga mera kakor nu Fanny  ;) haha
Snart skall jag gå upp och duscha, sen ikväll kommer nog Calle in till stan. han kanske kan sova här, vet inte än :)
Vad har jag mera gjort idag, jo jag har varit ute och kört bil. Det går framåt med det är långt kvar och mycket att lära. Men snart så är jag bäst på att köra. haha !!


.


sisi

helloj. Nu har jag gjort en ny design. kanske inte världens bästa men den får duga så länge. Var så trött på min andra jag hade.
Idag vet jag inte vad jag skall göra, bara ta det lung eller nått tror jag. :) Nu orkar jag inte sitta vid datan längre. Ha en underbar dag. !

trött

jag är grymt trött. Har knappt kunnat sova i natt. Är väl så van nu att sova brevid Calle, eftersom jag har sovit med han hela veckan nästan. Gick i alla fall upp tidigt för att gå på en kurs. Hjärt - lungräddnings kurs på röda Korset. Kursen vara bra och nyttig. Nu skall jag lägga mig ner i soffan och titta på tv och jag lär nog somna :)

jag är så glad att du är hemma älskling


han är bäst

nu är jag hemma från grötlingbo. Dagarna där ute har varit mysig. Skulle egentligen vara där hela helgen med Calle skall på fotbollsläger så jag åkte hem. Skulle gärna stanna flera dagar ute vid han. Men förstås, det är skönt att vara hemma också. Jag får träffa han nästa vecka igen. Nu är påsklovet slut :/ Men för mig är det bara en vecka kvar och sen är jag ledig en till vecka. Och den veckan skall jag tillbringa nere i Egypten med Farmor, familjen och kusinerna. Härligt. Så nu får man ta fram sommar kläderna. :):)


soool

Godmorgon.

Just nu har jag och Calle ätit frukost. Vi vet inte riktigt vad vi skall göra idag. Men det är ju så himla fint väder så vi lär nog gå ut. Skall kanske ta på springskorna och springa lite eller sitta i solen och mysa. Det är faktiskt härligt att vara på landet.
Igår när jag kom ut här så tog jag och Calle en promenad i skogen. :)
Nej nu skall jag göra i ordning mig och sen går vi nog ut i det härliga vår vädret. :)

jag har många fina vänner


grötlingbo

Har inte skrivit på länge nu, har inte haft tid. Calle har kommit hem och jag bara varit med han. Och idag skall jag ta bussen hem till han i G-bo. Det skall bli mysigt. Så kommer inte skriva på länge. Kommer hem därifrån på Fredag, så då skriver jag nog. 

Snart är det bara en vecka kvar tills vi sitter i solen i Egypten. Fan va jag längtar.  

Hur kom jag in här

haha tjenna fanny


underbara och härliga dag

Underbara dag, solen har varit framme och min dag har jag umgåts med Emma. Vi har gått en skön och lång promenad på flera timmar. Sen satt vi nere vid Kallis i solen och pratade. Tog lite vår bilder också. För nu är verkligen våren påväg. Och snart kommer Calle hem.. Han har varit borta i 2månader idag. Och nu äntligen skall jag få träffa han. Det pirrar i kroppen och jag kan knappt vänta. Och det kan inte bli bättre än så här. Sover vid han i natt också. <3

1 timma och 10 minuter kvar !

pussssssss

Nu äntligen kommer han hem. I natt kommer jag äntligen få krama om han igen, efter 2månader.. :)



RSS 2.0