minnen

Läste Emmas blogg precis, hon pratar om minnen. De här är en väldigt bra bild, en bild som väcker så fruktansvärt bra minne. Vi var så himla tajta då. Jag saknar det.

5 veckor utan dig

Helgen var fantastisk, Calle var hemma vid mig. På lördagen tog vi en promenad ner till stan, C fick såklart med sig en kasse hem från MQ och jag ingenting.. På kvällen så myste vi bara, gjorde fot och ansiktsmaskar och tjockade oss med hur mycket godis som helst.
Söndagen hade vi ingen aning om vad vi skulle göra. Men mot eftermiddagen blev i rastlösa och gick och spelade bowling. Calle vann men jag låg inte långt efter. När han kommer hem igen om 5 veckor då skall jag minsann slå han.
Han är redan saknad

vår känslor

Helgen har varit bra, Calle kom hem och hälsade på och snart åker han tillbaka. Man kan väl snart kalla det hans hem. Vi har varit och vårfikat vid havet och bara mysat i solen. Idag så skall vi inte göra så himla mycket. Packa ihop alla saker och ta taxin in till stan.
Nu skall jag mysa med C medans han är hemma.
Ha det bra

Torsdag

Oh vilken dag igår, jag och mamma åkte upp till stockholm för att handla kläder. Efter en hel dag i storstaden är man helt slut. Fick med mig en hel del hem och är väldigt nöjd.

Tordagen alltså idag så var jag med tjejerna. Jag helena och Emma åkte till bowling hallen. Jag vann överlägsen. Mycket roligt, efter det så körde vi ner till joda och åt lunch tillsammans. Satt och pratade och skrattade länge. Ikväll skall jaga bara ta det lungt.





RSS 2.0