helgen är nu borta

Helgen har varit underbar. julskyltningen var värdelös och jag hittade inte några julklappar.. Igår kväll var det snöbollskrig med Tom, Linus, Calle och Ronja. Man kan verkligen kalla det krig för det var det. Snö i ansiktet och inför kläderna. Det var inte speciellt skönt. Men det var riktigt skoj.
Men nu är helgen över och nu börjar allvaret igen. Skolan blir det idag och imorgon skall jag gå upp klockan 7 för fösta gången på en månad. Jag kommer inte klara det..
Ha en bra dag! :)

SNÖ, är vackert att se på..

Nu sitter jag ute på landet med min favorit, det snöar ute och det kan inte bli bättre. Idag skall vi måla Calles nya rum, sen skall vi ut i snön. Senare ikväll får vi se vad som står på schemat.
Imorgon blir det julskyltningen i stan och så skall jag köpa massor med julklappar. Om jag hittar några. Kanske till mamma och pappa.
Ha en underbar dag i snövädret, och ut med er.

en gammal bild, tagen längst ut på Gotland på bergen.

grattis!!

Snön har lagt sig på marken även här på ön nu, mysigt får jag väl säga. Och nu längtar man ännu mera till julen. Och då hoppas vi att snön ligger kvart. Vi vill ju ha en vit jul.

I helgen är planerna att åka ut till Grötlingbo och mysa och ha det bra. På Söndag är det julskyltning och då skall vi åka in och se den. Snart är det första advent.

Vill även gratta Josefin som fyller 17 år idag. Grattis Sötnos !


Grattis på 15års dagen Lydia


Ni är bra brudar


Nu: Göra iordning mig
Sen: stan och leta present
Senare idag: jobba
Ikväll: Calle kommer hit, bara slappa

amazing


så onödigt inlägg..

Jag är helt slut efter en lång arbetsdag som gick på nio timmar.. Sängen är mera än välkommen nu och de skall bli så underbart att få släcka till ögonlocken nu. Morgon dagen bjuder på en sväng på stan för att leta present till Anna sen vidare till jobbet och sen bara hem och slappa och träffa den underbaraste.

Idag är det din dag, Grattis <3


Calle Balle

jag har haft en fantastik helg. Den startade med en super trevlig kväll vid Emma. Vi åt god mat och firade hennes 18års dag. Sen fortsatte det ut till Grötlingbo där Calle lagade tre rätter middag till mig, det var super gott. Vi har sett filmer och varit ute och gått en säng i skogen. Skönt. Imorgon bitti bär det hem och då är det skola igen.


18

IDAG SKALL DET FIRAS!!

Vill vara liten


Torsdag

Godmorgon. Min dag startade med en tallrik gröt och sen börjar mitt pass vid ett. Ikväll blir det yttligare en träning och min träningsvärk blir bara ännu mera..
Något som gör mig glad är att det är Fredag imorgon och det innebär att det är fest vid Emma sen skall jag tillbringa resten av helgen i Grötlingbo, och det kommer bli super duper mysigt.
have a good time

<3

Den här bilden ligger på mitt skrivbord, det är det första jag ser när datan öppnas. Och det ger mig energi och gör mig så lycklig. Jag älskar dig Calle<3

halv åtta

Va härligt allt känns, jag har jobbat klart för idag, klar med ett bra träningspass och ny duschad. Nu skall jag bara ta det lugnt ikväll sen imorgon börjar jag klockan ett och träning efter det. skönt.
Nu är klockan halv åtta och det betyder att det är Halv åtta hos mig på tv. puss

.


gymnastik

hej träningsvärk..
Hela mina ben ömmar av träningsvärk sen igår på gymnastiken, skönt men ändå inte.
Idag blir det förhoppningsvis arobic på träningen. Är sjukt sugen på att köra skiten ur mig..

kallt

Godmorgon blåsiga dag.


Jag är trött och har ingen lust att gå utanför dörren idag ens.. Fast idag skall jag hinna med att jobba och träna. Skönt att få träna igen och komma igång med kroppen.

skolan

Idag fyller Emma 18år, fan va härligt för henne. Och idag blir det skola för in del, också jätte skönt. Gillar inte praktiken.. Efter skolan skall jag träffa Anna, det var sjukt länge sen så det skall verkligen bli kanon kul ! :)
Nej nu måste jag gör iordning mig. puss

Grattis Emma på 18år dagen


min mamma

Äntligen är det helg, som jag har längtat. Min morgon kan inte börja bättre med frukost på sängen som min älskade mamma gjort till mig. Nu är jag duschad och klar. Calle kommer snart in till stan. Vi får se vad som händer idag och ikväll. Blir i alla fall grötlingbo på natten. '

GRATTIS LILLEBROR


godmorgon



Idag regnar det..

jag skiter i att ta en promenad, går till jobbet istället. Istället tar jag lite extra sov morgon och jag skall ännu packa till ikväll då jag skall med till grötlingbo med min käraste.


22.16

Första dagen på jobbet avklarat, jag trycker det än så länge är skit tråkigt. Men hoppas innerligt att det kommer förbättras. Jag får ge det en vecka i alla fall. Annars får jag göra någonting åt det.
Börjar ett imorgon så arbetstiderna är ju perfekta, men det är inte bara dom som måste vara bra.
Imorgon bitti innan jobbet har jag bestämmt mig för att ta en promenad eller en springtur. Något av det iaf. Har inte rört mig på länge så det är verkligen dags för det nu.

Nu skall jag sova. puss


finaste


2 November



Hej, nu sitter jag redo för att snart ta cykeln till min praktik. Jag skall jobba vid hanikappade barn och det skall bli mycket kul och intressant. väntar nu bara på att tiden skall springa iväg så att jag slipper fördriva tiden.
Ikväll blir det bara ta det lungt hemma, hinner inte träna idag eftersom att jag jobbar. Och så får vi inte glömma att det är desperate housewives ikväll.. !!


emmsi

Äntligen är vi hemma på ön igen. Jag har saknat min familj och Calle. Idag Måndag så har jag varit på stan med Emma. Väldigt roligt att träffa den underbara tjejen igen. Vi fikade på ringduvan och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag fick med mig hem ett par byxor. Har även hunnit varit vi frisören, tandläkare och tränat mina gymnaster.

Imorgon börjar min praktik och jag hoppas det kommer bli jätte roligt och intressant. Men nu skall jag umgås med min fina kille, för det har jag inte gjort på två veckor nästan. pusss


RSS 2.0