grattis sötnos på 18års dagen


sommar visa

Såg Allsång på skansen nu, och då spelande dom Idas sommar visa. Den är full med sommar känslor tycker i alla fall jag. Vad tycker ni? ;)






vattenland





Det blev jobb idag ändå, men det gör ingenting. Jag började vid tre så jag hann träffa Tilda en sväng också. Sjukt länge sen man träffade henne så det var trevligt. Vi gick ner i almedalen och solade och vi hann och vågade faktiskt doppa oss i havet.. Sen var det ut och hämta Boston på dagis och diekt ner till vattenland. Det går ju inte att vara i solen när det är så himla varmt. Man svettas ihjäl.

Imorgon börjar jag tre igen, underbart. Hoppas det är lika fint väder då. Hört rykten om att det skall bli regn imorgon över Gotland?


min vecka

Måndag: avklarad
Tisdag: Ledig, så ring om ni vill träffa mig
Onsdag: jobba
Torsdag: Jobba
Fredag: jobba, Calle hämtar mig och vi skall hitta på nått på kvällen
Lördag: Fira alla i släkten som har fyllt år i Tofta
Söndag: Kanske träffa Calle?


Och Emma du har ju ingen mobil så skriver här, jag kan inte på Lördag som du ser. Men vi får ses någon annan dag.


puss

Min dag har varit helt okej, den började med att åka till stranden med pappa och min lillebror Linus. Efter det kom Calle hem till mig och vi tog cykeln ner till stan där Calle hittade ett par jätte snygga jeans. Vi åt glass på glassbaren, och spöade calle i kubb när vi kom hem.. eller i alla fall en gång.. Ikväll vet jag inte vad jag skall hitta på, men det blir väl att decka i soffan som vanligt.

beach

Idag blir den en stranden dag igen, helt unnderbart med sommarlov och lite lediga dagar.  :)
Efter stranden kommer Calle hem till mig, vi skall väl gå till något fik och fika tillsammans. Nej nu måste jag rusa, dags för stranden. :)

stranden dag

Idag blir den en sväng till stranden, det skall bli underbart, sitta i solen och få ännu mera färg.

Har ni haft en bra midsommar? Min midsommar har varit kanon. Det började med sill och potatis ut i grötlingbo vid Calles grannan, kubb och tårta blev det sen. På kvällen så åkte jag och Calle till Calles kompisar i När där vi spelade brännboll och umgicks. Min midsommar har varit perfekt. även fast min kropp är sönderbiten av alla myggen...

Nej nu måste jag äta upp min frukost sen är det av till stranden. Puss hej

vinnarna i veckans blogg


http://itsthemusic.blogg.se/





http://missmarvellous.blogg.se/


Grötlingbo



Idag åker jag ut till Grötlingbo med min pojkvän, det kommer nog inte bli nått inlägg då. Men ha en trevlig midsommar..





Nytt i bloggen

Har alltid funderat på att göra en VECKANS BLOGG.
Så nu slår jag till, det är bara att anmäla sig så lottar jag ut vinnaren på Söndag!



jordgubbar




Även fast inte solen har varit framme idag så skall man väl känna på sommaren lite i alla fall? Så nu blir det färska jordgubbar med mjölk och grädde.


:)




Hallå, jag kom till stan idag i alla fall, hittade ingenting men la undan ett linne i alla fall. Nu ikväll skall jag inte göra nånting, bara lägga mig framför tv och ha det skönt.. Önskar att älskling kunde komma hit, men han är på landet..

Min vecka: 

Onsdag: Vet inte vad jag skall hitta på, kan ju hoppas att Lisa tar sig till stan.
Torsdag: Åker till Grötlingbo 
Fredag: Midsommar, är i Grötlingbo
Lördag: Tar bussen hem till Visby
Söndag: Bara ta det lungt, kanske träffa Anna?  



(en bild som är 1år gammal, när jag och Anna drog på en kondom på hennes huvud )


..

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1830330/?claim=3h4fdh6x5dy">Följ min blogg med bloglovin</a>



Dagens:
Blå jenas från Jc
Svart blus från vero moda
klocka fått av min pojkvän


boring..

Ja, vad händer idag? Det är ju inget toppen väder heller. Egentligen vill man bara ligga inne och se en bra film med älskling, men han jobbar ju idag..
Ialla fall, jag vill på stan. Vet bara inte med vem, alla jobbar ju bara..

På Torsdag åker jag ut till Grötlingbo och är där över midsommar.

Lika som bär

Ja det är dom faktiskt, Hela min familj och jag har suttit och kommenterat det när vi såg bröllopet i Lördags. Nu kommer Hey baberiba ha kul med kungafamiljen.


godmorgon



Dagens:
Vita cykelbyxor från BikBok
Svart långt linne från Gina
Bikini överdel från Hm


bror blev 19

Det har nästan blivit bröllop hela dagen.. Men visst var det fint? Jag har hunnit övningsköra udag också, jag lovar jag kommer aldrig klara mitt kör kort.. Är så himla dålig. :/

Igår fyllde min storebror år så får skriva Grattis i efterskott till han nu, hann inte sitta vid datorn igår. Det vara
bara pappas släkt här, vi åt mat, fikade och hade trevligt.



GRATTIS !!

bara för att du är den enda för mig, älskar dig Calle

    

bränna, jo det kan man kalla de..

jag har bräääänt mig :/ Hela fram benen är helt röda, och dom gör ont..
Men dagen har varit bra, jag och Boston har varit nere på kneippbyn och badat och lekt inne på sommarland. Han har fått en stor bad haj som han lekte med och gillade. Jag är helt slut, med så mycket spring i benen som han har så är det bara att hänga på hela tiden.

Men nu är jag hemma, skall gå upp och smörja in mina ben sen blir de mat.

GODMORGON

sitter i soffan och väntar på att mamma kan komma hem och göra frukost till mig, jo visst är jag lat.. Idag väntar barnvakt, det lär bli massa bad och lek. Det gillar vi. !


barnvakt

Jag och Boston har haft kul idag, vi har varit en snabbis nere på kneippbyn och åkt några karuseller sen har vi bara hoppat studsmatta, springit tafatt och ätit mat. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra sommar. Imorgon hoppas jag på bra väder då blir det att bada på vattenland med Boston :)

underbar start på sommarlovet

vilken härligt väder det är idag, solen bränner och man ser hur färgen på kroppen fäster sig. Är det inte underbart när det blir sommar och den bleka färgen försvinner på kroppen..

Just nu äter jag min lillebror hemma gjorda pizzor, och skall snart gå ut och lägga mig i solen igen. Det är så underbart att det äntligen har blivit sommarlov så man kan slappna av och bara njuta. 

Igår var jag och tjejerna ute och åt på trossen, kvällen bjöd på massa skratt och god mat.  
Ha en underbar dag i det vackra vädret. :)

sommarlov

Nu har man sommarlov då, känns ingen skillnad alls, inte ens solen är framme.. Vi gick till skolan klockan 9. satt och pratade och fick mina betyg sen så gick hela Elfrida Andre till aulan och då pratade rektorn om massa onödiga saker, :O sen äntligen blev det en sommar sång, så fick man gå.

Gick på stan med Lisa ett tag sen tog hon sin buss till Fårösund, då träffade jag min mamma och min lillebror och gick med dom ett tag också. Jag fick med mig en bikini hem :)

Ikväll blir det attt gå ut och äta med några flickor på Trossen. Det skall bli trevligt och mysigt att få viga in sommaren med dom.
pusss

skolavslutning



(Bilden är ett år gammal, skolavslutning i 9an)

Godmorgon, just nu ligger jag i sängen och skall snart gå upp och göra mig iordning.
Idag är det skolavslutning, gud va det här året har gått fort..


tävling

Är med i en tävling på http://angelicablick.se/index.html blogg. Titta in sjukt snygg outfits, ni kanske kan få inspration?

solen var här idag

Nu är jag hemm efter en dag i solen. Skolan var lungn men världelöst, sista lektionen bjöd dom på glass på glassbaren. Efter den så gick jag och Lisa till almedalen och satt och pratade och solade lite. Efter en stund så kom Emma också dit. Nu är jag iaf hemma och väntar på att Calle skall komma hit.

Imorgon är det skolavslutning, riktigt skönt att äntligen få sommarlov.




(bild från i vintras)


emma



vilken värdelös dag, kunde vait hemma och sova.
Efter skolan skall jag träffa Emma. Vad vi skall hitta på vet jag inte riktigt ännu.

du är mitt allt


ice cream





Vilken underbar dag, har suttit i solen hela dagen och sen har jag ätit glass och björnbär. Hur gott som helst. Kan ju hoppas på en sån här dag imorgon också.. Sista dagen i skolan innan sommarlovet, själv tycker jag det är jätte onödigt att gå till skolan imorogn. Vad skall vi göra? :s


sunny

idag är det äntligen fint väder, efter alla dagar med stora grå moln på himlen så behöver man lite sol. Calle har just tagit bilen och åkt till landet till en kompis på studentskiva. Idag blir det bara att vara ute i solen, spela lite kudd och bara njuta. På Tisdag är det skolavslutning och det är riktigt skönt. Fast med en gång så skall jag börja jobba. Men det är bara i tre dagar. En mjuk uppvärmining.

Nu blir det att gå ut i solen. <3

allt blir inte som man tänkt sig

Alla år vi varit kompisar, till och med bästa kompisar. Enda sen dagis har vi känt varandra. Vi har gjort så mycket galet och roligt tillsammans. Men efter alla år i samma klass så splittrades vi, vi var ett gäng tjejer alla åt olika håll. Det tycker jag är synd.. Jag saknar oss Tilda.




skit kväll

Nu sitter jag helt ensam hemma. Familjen har lämnat mig för ikväll, mamma pappa och min lillebror är på 50års kalas, själv ville jag inte följa med. Min storebror har åkt till sin flickvän och jag min stackare gör ingenting.. Helt ensam, Jag min godispåse och katten.. Tven visar filmen prinsessans dagbok.

Calle kommer hit vid elva eller nått då han kommer in med båten. Där är höjdpunkten ikväll, annars är det en super duper skit kväll. !!!

tv

den är designen får vara så länge tills jag eller någon annan kan hjälpa mig med en ! ;) Nu skall jag se tv.

jag är så slö

Jag är så trött på att blogga. Nu har jag tagit bort allt på min design, det svarta och bilderna var så dystra. Nu är det ju sommar och då ska vi inte ha svart! När det kommer nya bilder vet jag inte. Har ingen tid och lust att sätta mig ner och göra en, och det är inte den enklaste heller. Det blir ett kort inlägg, jag lovar jag kommer tillbaka någon annan dag med nya krafter...


face down


möte

Nu vart det länge sen jag skrev igen, sitter aldrig vid datan nästan. Bara i skolan. Skolan slutar om en vecka sen är det sommarlov, skönt. ´
I helgen var i uppe med gymnastiken och tävlade. Det gick bra för mina duktiga gymnaster och vi hade super mysigt och roligt.

Man blir helt less och slut på det här vädret. Skit tråkigt, just nu spöregnar. Som sagt om en vecka är det sommarlov och det är inte direkt någon värme ute.. Snart skall jag gå till södervärn på ledarmöte, har inte tid med det måste göra min läxa.. Men det är bara att bita ihop och göra det.

Men nu skall jag kila på möta. puss

...

Hej.
Igår var det studenten det var full rulle hela tiden. På dagen så var jag där nere och såg när dom åkte sprang ut och när dom åkte iväg med vagnarna. Sen så blev det grillning med ett par tjejer och två killar på kvällen. Sen gick vi till öster och såg på studenterna. Calle kom hem till mig i natt, mysigt.

Idag skall jag packa till stockholm imorgon sen skall jag och Calle åka ut till grötlingbo. Jag har massor att göra, känner mig lite stressad. Jag skall in på stan och köpa en sak till Calle sen packa och sen åka hem till Calle och dagen efter in till stan snabbt och åka till fastlandet. Fast det det löser sig.

MITT HUVUD KOMMER SNART ATT EXPLODERA

.......


planering

Dom sista dagarna på den här veckan skall jag hinna med.

Onsdag: Gå på stan med Helena och Emma
Torsdag: titta på studenten
Fredag: Åka till grötlingbo och hjälpa till med all förberedelse inför Calles studentmiddag.
Lördag: Åker till stan och sen vidare till fastlandet med mina gymnaster
Söndag: Mina gymnaster tävlar, åker hem.


FULL RULLE

stan

Hej. Nu sitter jag i skolan, har rast börjar om en halvtimma med klassforum. Efter skolan så skall jag på stan med Emma och Helena skall bli kul att träffa dom och prata av sig. Efter det skall jag hem och då kommer Calle hem till mig. Det var länge sen jag träffade han klokt. <3

Imorgon är det studenten, så skall ner och kolla på dom. Skall bli riktigt kul. Jag vill också ta studenen, men vår tid kommer den också. :)

Ha en bra dag! pusss

träning

skolan idag har varit rätt chill. Om en timma är det barngympa och efter egen träning. Mina gymanstikbarn och vi tränare åker upp nu i helgen för att tävla, skall bli extemt kul. :) Missar dock Calles studentmottagning, men det får gå :/

Nej nu måste jag hinna fixa lite här hemma innan det är dags att åka bort till säve.


Och ett stort tack till min farmor för madrassen hon köpt till oss idag. ÄLSKAR DIG FARMOR !

RSS 2.0