motgångar

Motgångarna den här veckan har bara gått mot mig. Jag vet inte vad som händer inuti i mig just nu. Men jag är trött och inte alls på humör.. Går och lägger mig i tid med ändå är jag hur trött som helst. Jag drar mig själv upp till skolan för att jag måste. Men skulle hellre vilja ligga i sängen en hel dag bara för att få tillbaka mina sov timmar.
Det gör det ju inte bättre att calle åker på lördag morgon... bästa som kommer hända denna vecka är nog att jag skall få umgås med min kusin.

helgen var toppen

Min helg har varit super bra!
Fredagen gick jag och Calle på stan, calle fick hem sig en del kläder och det enda som följde med mig hem var nagellack. På kvällen så gjorde vi oss iordning och sen gick vi ner till resturangen Friheten. Väldigt god mat och riktigt mysigt att äta ute med min sötnos.

Lördagen så var jag hemma vid Lisa och firade hennes 18års dag. Vi åt god mat och spelade spel, skrattade mycket och det var trevligt.  Tack för en bra kväll tjejer.

Söndag nu och jag skall försöka komma ut och gå eller springa, sen blir det slappar dag hela dagen.

en kort stund kanske

Nu skall jag komma igång med bloggen igen.
Men det har varit så himla mycket på sista tiden. Försöker tillbringa de sista veckorna med calle innan han lämnar mig på ön igen. Men det kommer nog bli bra skall vi se.

Min vecka:

Måndag: ---
Tisdag: ---
Onsdag: Skolan, träning, möte
torsdag: Skolan, träning, Calle kommer
Fredag: Ledig, skall vara med Calle. Ut och äta
Lördag: Middag hemma vid Lisa
Söndag: Calle


lovet är slut..

Nu sitter jag hemma i soffan efter en helg ute i grötlingbo. Jag och Calle har inte gjort något specielt. Men några filmer har vi hunnit att se och varit ute och gått i slask vädret. Jag har även blivit rikigt förskyld. Men min helg har varit mysig ändå.
Imorgon börjar skolan igen och jag vill verkligen inte dit, jag vill ha längre lov. Men jag kan trösta mig med att om ett och ett halvt år är jag klar med skolan och då får jag göra precis vad jag känner för.

Min vecka:

Måndag: skolan sen skall jag träna mina gymnaster
Tisdag: Skolan sen kanske träna beror på hur förskyld jag är då.
Onsdag: Skolan sen träffa Lydia
Torsdag: Skolan sen träna
Fredag: Är ledig varje fredag nu så ingen skola. Men skall på en make up rådgivning sen skall jag träffa Lydia
Lördag: inga planer ännu
Söndag: vene


RSS 2.0