hoburgsgubben

hej, nu är jag i skolan. Sitter i datasalen och skall se någon film om datornshistoria, lagom kul.. !
Vill bara att den här skoldagen skall ta slut så man kan få gå hem och att man kan gå på stan med mamma. Måste köpa ett par saker.

Juste glömde berätta igår att jag såg hoburgsgubben igår med Calle. Första gången trodde jag men hade tydligen sett den när jag var väldigt väldigt liten, men det kommer jag inte ihåg. Inget märkvärdigt med den egentligen men nu har jag sett den ialla fall :)



<3

saknar och älskar er <3






home sweet home

hemma från landet nu, även fast det är skönt att vara på landet är det nog skönare att få vara hemma. Jag älskar att bara vara nära min familj och känna deras kärlek till mig..<3 Tog i alla fall bussen hem från G-bo och saknar redan min lilla prins.. Jag är trött på min blogg design den är bara tråkig och trist. Får göra om den någon dag..

jag älskar att vara på landet

Idag har jag och calle haft full upp hela tiden, vaknade innan tio och då var det upp och klippa gräset och sen har vi packat upp alla Calles saker eftersom han har flyttat hem igen. Det var mycket grejer och jobbigt att städa undan. Men nu är det klart nästan, lite tvätt kvar bara :) Ikväll blir det bara mys, jag och Calle har köpt chips och godis så blir det kanske någon bra film till det. 

pusss

 

älskar dig hjärtat


...

att en person som du kan förändras så snabbt?

Hej, igår hade jag och Calle 7 månader. Vi köpte hem pizza och gottade oss med det. Idag har vi i klassen varit ute vidtingbro gården och tittat och hjälpt till. Jag har faktiskt inte mycket att säga, så nu är det slut..

<3

ja som sagt jag är tillbaka. Idag har det varit en yttligare fin dag. Igår var jag och såg balen. Alla var jätte fina, men min älskling var finast. <3

Nu gör jag ingenting, skall snart gå och äta min nybakade paj :) mums. Ha en underbar jag!

joshua radin

Nu skall jag försöka komma tillbaka till bloggen, men kanske inte så mycket. Men i alla fall jag är tillbaka.
Så ni får en låt av mig





paus

Nu tänkte jag ta en bloggpaus. Jag orkar inte sitta vid datorn + att jag har fått bloggtorka. Har ingenting att skriva om. Vi hörs om en veka eller två. Ut med er i det varma sommar vädret.  

är den inte söt?


soliga dag

Godmorgon på er alla.

Jag börjar om 30min och då blir det matte. Kanske inte världens bästa ämne att ha mitt på morognen. Solen skiner i alla fall idag. Hoppas den gör det när jag kommer hem från skolan också, så att man man lägga sig och sola en stund samtidigt som man skall plugga.
Nej nu måste jag fixa det sista här hemma sen blir det skolan..

puss

fika med Emma

Det blev bara jag och Emma som träffade, synd att inte Anna kunde följa med men jag och Emma hade trevligt ändå. Vi tog en promenad ner till stan där vi gick in på åhlens, vila och Mq. Sen gick vi till Märthas cafe och fikade. Vi tog en stor räkmacka och en läsk. Sen promenerade vi hem igen. Jag satte mig i soffan och pluggade lite inför provet som jag har på tisdag.

Hela den här veckan har jag verkligen fullt upp.

Måndag; skola, plugga, träna.
Tisdag; skola, träna min gymnaster, träna själv.
Onsdag; skolan, vara med Anna.
Torsdag; skolan, sen träffa Calle om han hinner?
Fredag; skolan, träffa Calle?
Lördag; Åka till stenkumla och vara med Anna.
Söndag; åka till stan och se älsklingens bal.






..

fan, jag som hade hoppats på att det skulle vara en stor sol idag på himlen så man kunde sola lite. men nej. Det är mulet och regn i luften. Aj vad skall man göra. Nu har jag direkt inga planer längre för dagen eftersom det är så himla dåligt väder. Hoppas jag kan träffa Emma och Anna ändå.

Men nu skall jag inte sitta här längre, dags att göra sig iordning. pusss

filmtips

nu regnar det ute och vad är inte bättre då en att slå på en film och bara ligga och mysa under en filt i soffan eller sängen?

Så då skall jag tipsa om en film som handlar om kärlek. Den är riktigt bra och man får en liten tår i ögat. Filmen är en stark 5a för mig. Den är så himla fin. Det är filmen "walk to remember me"



våren är här

oj vad jag är dålig på att skriva här. Men det finns inte så mycket att skriva heller.
Men ialla fall idag har jag kört ut till tingstäde och så plockade vi kaipar. Sen har jag varit ute i det här underbara vädret, nu kan jag verkligen säga att det är vår. 18grader och man kunde gå i linne. Det gillar vi stark.

Igår var jag och Calle i stockholm och shoppade kläder, det var mysigt och trevligt att åka upp en dag med han. Det det var jobbigt, man blev riktigt trött i fötterna och i huvudet. Så var riktigt trötta när vi väl var hemma.

Puss på er

titta in !!

tänkte bara säga att jag och Linda, Annica och Roda har gjort en blogg tillsammans idag. Så kika gärna in. Kanske inte världens finaste än men det kommer.  :) tryck här -->www.vitaskor.blogg.se

Nu hade jag tänkt plugga lite, ha en bra dag !!

inte bara för att strippa utan träning också

Såg på en annan blogg att hon hade tränat på en strippstång. Jag skule vilja testa det, inte för att jag skulle vilja ha en sån men det är tydligen as bra träning och det är jobbigt. Så jag tänker testa det någon gång i mitt liv.


vill ha









ruskväder

Strax är det barngympa så det blir att springa upp och byta om sen åka iväg.
Ikväll kommer Calle kanske hit? får se. Och imorgon skall vi åka upp till fastlandet för att se på gymnastikuppvisning. Skall bli kul, får hålla tummarna att båten går eftersom det nästan är storm ute? :S

have fun

Så här ser min helg ut

Fredag: Skolan sen hem och mysa hela kvällen, hoppas kanske calle kan komma till mig.

Lördag:Åka tidiga båten till fastlandet med gymnastiken och se en gymnastikuppvisning, om jag orkar åka bort till Rodas fest när jag kommer hem med båten. Måste ju gratta henne på hennes 18årsdag!

Söndag: Det blir en slappar dag. Kanske kan få med mig Jossan och Julia ut i spåret? :)



pöss

vaknade brevid världens bästa kille imorge. Fick frukost på sängen och lite massarge, han är ju för bra. igår kväll så var vi på bio med Marcus. Kommer inte ihåg vad filmen heter, men det var hyffsat bra. Det var ju killarna som valde. Så det var mera än kill film än tjej film ';)

Idag har jag samlat in pengar till flickor i Sudan på willys. Det gick ganska fort att få in pengarna och sen hem och ta det lungt bara. Nu är det hanboll på tven så vet inte vad jag skall göra. För jag är inte ett dugg intresserad av att se det..

omg


<3


rubrik

Dagen har varit seg och riktigt tråkig. Jag mår bättre och kan förhoppningsvis gå till skolan imorgon. har absolut inte gjort någonting. Har sovit ganska mycket, är helt slut. Ikväll blir det tv och sen sängen.

Imorgon blir det nog skolan sen skall jag träffa Anna :) Och sen sover jag hos Calle på kvällen, är ledig på Torsdag. Fast på Torsdag så skall jag och Heidi samla in pengar till Sudan. Sen efter det skall jag nog bara vara med Calle hela dagen..

puss

Jag är hemma idag igen. Jag känner mig väl hyfsat bättre. jag kunde inte somna igår kväll för att jag hostade så mycket. Men jag skall väl försöka gå till skolan imorgon. Det vill väl mamma att jag skall..
Idag blir det väl bara att vara hemma och kurera sig. Känske börjar med någon ny design? Vem vet..

Ni får ha en underbar dag !!

du kommer alltid att finnas i våra hjärtan, och jag vet att du vakar över oss


tre dagar

oj nu har jag inte skrivit på länge. Jag och mina vänner firade in våren med att gå ut och äta på joda. Det var mycket trevligt. Sen drog vi oss mot Ted Svensson. satt och pratade och hade trevligt.
Efter dom som skulle på krogen hade drat så cyklade jag hem till älsklingen. Vi gjorde väl inte så mycket. Calle satt och pratade hela tiden, vet faktidkt inte hur mycket han hade druckit? haha. !


Dagen efter mådde jag inte så bra, jag hade ont i öronen och så hade jag tappat rösten, nästan helt. Men det var bara att gå upp tidigt och åka bort till södervärn. Gymnastikuppvinsing gick väl helt okej. Men mina gymnaster är alltid så himla duktiga fast dom var nervösa.

Rösten idag har kommit tillbaka lite men inte allt. Men det har varit en underbar dag ändå. För solen har varit framme och jag har solat och fått lite färg ialla fall. skall nog gå ut snart igen och bara sitta och njuta. Ikväll kommer Calle hem till mig. Jag är glad !!



RSS 2.0