nu skall de firas

orkar inte skriva idag, men idag skall ialla fall det nya årets firas.
Ses nästa år. !!!

från klassresan 09



klokren !


julhelgen

Jag ångrade mig bilderna kommer bara här, inte på facebook. Det blir för taskigt.

enjoy.


ogilla

5 saker jag inte gillar ;

1. begravningar
2. vara sjuk
3. När Calle säger "ofta"
4. otrevliga människor
5. mörker


promenad

Idag har jag varit på stan med mamma och vi hittade några fynd faktiskt, ´:) Nu på kvällen har jag och Emma varit ute och gått, pratat väldigt mycket. Skönt att vara med henne igen. planerade lite nyår och så :)
Nu har vi äntligen hämtat kameran vid mormor som vi glömde så nu lovar jag att det kommer lite julbilder. Både här och på facebook. :) Nu får jag nog gå ner till den andra datorn och göra det, för jag orkafr inte ligga här och se hockey.. :o inte min grej precis. :) puss

puss

Godmorgon.!!

Gårdagen var mysig, jag och Calle hyrde film, den var riktigt bra. Sen satt vi uppe vid min bror Tom och såg hockey och hade trevligt. Idag skall jag bort till Calle en stund innan han åker hem igen till G-bo. Efter det vet jag inte vad jag skall gör. Fixa lite hemma kanske. :)

dåligt inlägg med orkar inte skriva mera. puss <3

2månader


JAG ÄLSKAR DIG



julaftons kväll

Jag är hur nöjd som helst, Tack mamma och pappa mina bröder och farmor. Imorgon blir det mormor och morfar också. Så fick jag en nalle och ett halsband av värdens bästa pojkvän.
Dagen vid farmor har varit mysig, alla kusiner är samlade, vi har sett Kalle Anka och ätit god mat. Vid ungefär 7åkte vi hem och då öppnade vi våra julklappar här. JÄTTE NÖJD är jag.
Imorgon bär det av till mormor och morfar och alla dom andra kusinerna, julmat och mycket skratt. '

Hoppas ni har haft en bra jul, för det har jag haft. Bilderna kommer komma imorgon. puss på er. <3


Godjul

GOD JUL !!!

allt jag hinner skriva nu på morgonen, måste göra iordning mig till vi skall ut till farmor, hoppas jag hinner skriva ikväll.
Juste jag fick ett jätte fint halsband av den bästa, älsklingen tack. ! :) <3

puss på er. <3

julstämning på topp <3


åhh inte länge kvar barn

Godkväll. Klockan är tio och jag börjar redan bli trött, kanske skall man gå och lägga sig så att det blir julafton fortare? Nej men en liten stund skall jag vara uppe, hoppas det går någon bra film på tv ialla fall.
Calle skulle tydligen ringa mig nu ikväll, men jag vet inte när och hur sent det blir..

Imorgon är det planer att åka ut till farmor i Burge, Fira med pappas sida. Så blir det som vanligt Kalle Anka och julklappar. Senare på kvällen åkter vi hem och myser hemma, öppna alla julklappar. Det kommer bli skönt att hinna med att umgås med familjen, bara familjen. <3
 Men vi hörs imorgon, och då är det JULAFTON. ! hoppas tomten kommer till er också.


7timmar

Bara några timmar kvart tills klockan står över midnatt, då är det Julafton. Som alla har väntat på.
Just nu har jag precis sett klar Dagboken, riktigt bra film. Så har jag och familjen ätit julmat. Den här veckan kommer jag tillbringa med familj och släkt, skall bli riktigt mysigt.

Jag orkar verkligen inte skriva nått ikväll, men det är ialla fall ett inlägg så det får duga. puss




lite sommar minnen, balen i 9an


dagen innan

Dagen innan julafton, börjar få en liten julkänsla nu ialla fall. Julgranen är inne och påklädd, tomtarna i fönstret är uppe, och snön ligger vit på marken. Jag är inte klar med mina julklappar än, böjar blir lite panik. Men det blir klart idag hoppas jag. Annars skall jag bara ta dte lugt idag kanske hjälpa till lite hemma, om det finns nått jag kan göra.

Juste Lisa ringede mig igår, vi har nu bokat resan till Stockholm. Det skall bli sjukt kul. Jag Lisa och Emma Svensson. !!

Nej nu skall jag inte sitta vid datorn länge, NI får ha en bra dag. :)

pusssssssss


grattis tilda !!! <3


vid calleballe

Idag har jag varit med min älskling och vi hyrde film och köpte godis. Sen kom julia och vi planerade en lektion för några sorkar som vi höll, var faktiskt roligare än vad jag trodde, som tack för hjälpen fick vi var sin julblomma. På väg dit skulle jag och Julia cykla, jag satt på pakethållaren. Det var ju halt och så börjar vi slira med cykeln och rakt in i en snödriva. Stod och garva rätt länge. Det är typiskt mig och Julia, det är bara Jossan som fattas.

Nu skall jag tillbringa min kväll och natt vi Calle, snart kommer han med lite glass :)
Ha en mysigt och trevlig kväll <3


film time.

Godmorgon, :)
Igår kväll var jag på tjejmiddag hemma vid Tilda, vi åt god mat och det var trevligt.
Just nu skall jag krypa ner i soffan med Tom data och se en film, får se vad det blir för någon. Blir bara mys hela dagen för ikväll kommer tjejerna hit och då skall vi ha mini julafton hemma vid mig. Sitta och prata mysa och dela ut våra julklappar. :) Det blir nog mysigt och bra.  
Nej nu blir det film.. puss <3

kort

Stan med mamma och handla julklappar sen ikväll blir det tjejmiddag. <3

Saknar min älskling <3


trött..

Det är så himla mysigt att sitta och prata med er tjejer, Nicole, Josefin, Julia och Miriam. :) Hur mycket skratt som helst och Miriam blev nöjd med sina prensenter hon fick av oss också. :)
   Nu skall jag gå upp och lägga mig i soffan, se tv sova lite kanske. Jag är så trött så mina ögon svider och vissa stunder vill dom bara stängas, men det är värt det.

Imorgon blir det stan med mamma och köpa klart julklapparna och sen tjejmiddag vid Tilda. <3 Vill hinna träffa Calle också. puss<3


han sjunger den bra.





jullov !!

ÄNTLIGEN !!! Nu är det jullov.
Jag är lite sliten sen igår, det vara säve fest. Jag har riktigt ont i mina fötter idag. Det vara riktigt kul och grymt med folk.
   Idag skall jag Jossan Julia och Nicole hem till Miriam och säga hejdå och prata. Hon skall vara borta 1år :(<3
Men vi kommer nog klara oss med vi kommer sakna henne massor. !

NI få ha en bra dag ! :) puss


staaan

hejsan, Jag börjar få bloggtorka men jag skall göra det bästa av det.
Idag skall jag vara med Calle, vi skall ner på stan och köpa julklappar. Har mina bröder kvar och Tilda och Anna.
På Lördag så skall jag hem tilll Tilda hon skall ha tjej middag, trevligt. På söndagen kommer tjejerna hem till mig och då skall vi ha en liten mini julafton, byta julklappar och bara umgås.

Just nu sitter jag i datasalen och skriver om mina drömmar på engelska, är snart klar. Så nu måste jag fortsätta med det. Ha det bra. puss på er.

Bjuder på bilden, mer än år gammal.


länge sen, JA

Ser ni var jag är ?




toppen helg.

Lite julkänla nu då?
det är snö ute och sitter in mysat i en filt och äter lussebulle :) Helgen har varit perfekt, började med juluppvining sen åkte jag och Calle hem till han i G-bo. Älskar att umgås med han. efter en helg med han så åkte jag ut till Nicole, vi bakade, lagade mat såg paradise hotel och badade spa. Det är alltid lika mycket skratt. Det har varit en sjukt bra helg, och jag får säga jag är lite sliten.

Nu är det bara en vecka kvar i skolan och det är skönt. Sen är det jullov. Det behövs, vila lite och komma från skolan ett tag. På Torsdag är det sävefest, den sista för terminen. skall gå dit med Lisa, krille och kanske Emma Svensson.

Så blir det lucia ikväll med Emma, södervärns lucia. Ni får ha det bra, njut av snön. :)

eriiiiik

förlåt för en dålig uppdatering. tänkte skriva lte kort nu. För snart åker jag ut til Nicole. Vi skall umgås och bara mysa. Skriver mera om min helg imorgon, efter skolan. ''


Här får ni vinnar låten från idol.


<3


Grattis Farfar, så många år utan dig.
Idag skulle du bli 69år.
Vi tänker och älskar dig.





ye

Nu är ett prov avklarat, det vara matten jag gjorde idag. Jag hoppas jag får ett G för jag vill inte göra omprov..
Så nu strax skall jag sätta mig i soffan och börja plugga till vård och omsorgsprovet imorgon. Ikväll skall jag iväg och träna. Måste ju träna till uppvisningen på Fredag. Jag är lite nervös inför det, men det kommer gå bra.

Jag har inte så mycket mera att säga, än att jag är väldigt trött idag. Så ikväll blir det paradis hotel sen sova. :)
Ha det bra, puss på er.

tänkte visa tre bilder som väcker minnen, enjoy.




hemma vid Anna





puss

kvällen igår var hur kul och mysigt som helst,  :) Bilder kommer.

men nu skall jag ta en lång promenad ner till sjukhuset till min bror. Vi hörs puss

puss på di

Hej, dagen i Stockholm var roligt,jobbigt,stressig. Fick med mig en hel del hem också. På båten var jag jätte varm och hade riktigt ont i huvudet, kändes som att huvudet skulle explodera.
Idag skall jag hjälpa Anna att fixa till ikväll, för hon skall firas. Vi skall vara i lummelunda, äta mat bada spa. Skall bli super mysigt. Men nu måste jag göra iordning mig, och packa för jag sover där också. sen kommer Anna och hämtar mig.

puss <3


matarg, jodu !

Idag har det inte varit någon bra dag. Började med massarge det var bra med sen på eftermiddagen var det svenska och engelska. Ja verkligen hatar engelska, om jag fick betämma skulle inte jag gå dit. sen var jag trött och hungrig, och då blir jag jätte grinig.

Imorgon blir det Stockholm med mamma och Tom. Det skall bli kul, jag skall köpa julklappar och lite kläder till mig själv. Men först och främst måste jag hitta en jacka.


<3

hej, håller på att fixa min design men det går inte så bra. Jag försöker senare eller i helgen. Så längre blir det den här. puss.

älskar Calle. <3


visst är hon söt. ?

 HALLO!!

Jag och Anna har bakat pepparkokor idag, det var mysigt att äntligen vara vän med dig igen. Och att allt är som vanligt. På Lördag skall Anna firas, galet kul ! :)
Nej nu skall jag springa upp och sätta på mig myskläder sen kanske åka bort till CalleBalle en stund.

pussss




bästbästbäst

hej på er. Nu var det ett tag sen jag skrev, igår var jag med Lisa. Sen var det träning men jag gjorde bara uppvärmningen sen känders det som jag skulle svimma. Så jag åkte hem och såg tv och sov. Imorse var jag så trött så jag låg var i sången lite för länge så jag kom försent till skolan. Men vad gör det då. !

Efter skolan skall jag vara med Anna vi skall köpa pepparkaksdeg och baka pepparkakor. Det är ju snart jul så man måste få in julstämningen. Nu är vi pratar om jul är det ju snart juluppvisning med gmnastiken som jag har sagt tidigare. Men jag är skit nervös, för jag kan inte mina varv som jag skall göra. Så nu måste jag verkligen träna. Har en träning på mig att sätta allt. men det löser sig alltid. !  

Juste Lisa vill att jag skall skriva några goda ord om henne också. LISA ÄR EN UNDERBAR VÄN !!

pusshej

RSS 2.0